Antena Meniu Search
x

Un tată cunoscut pentru violenţă şi-a ucis fetiţele de 6 şi 9 ani apoi şi-a luat viaţa, în America

Un tată, cunoscut cu antecedente de violenţă domestică şi-a împuşcat mortal cele două copile de 6, respectiv 9 ani, apoi şi-a luat singur viaţa.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 04.01.2021, 12:22

Păpuşă de jucărie lăsată pe podea
Dublă crimă urmată de sinucidere, două fetiţe au fost ucise de propriul tată - iStock | Getty Images
  • Poliţiştii au fost alertaţi de vecinii care au auzit scandalul.
  • Fetele au murit la spital, la jumătate de oră distanţă una de cealaltă.

Aaron D. Williams, în vârstă de 32 de ani, din Columbus, Ohio, şi-a ucis cele două fetiţe în apartamentul lor din Far West Side.

Incidentul teribil a avut loc în jurul ore 22:22, vineri, când vecinii care au auzit zgomotele au sunat la poliţie.

Tatăl şi-a luat viaţa după ce şi-a omorât fetele

Când echipajul a ajuns la faţa locului a fost prea târziu, Alyse Williams, în vârstă de 6 ani şi sora ei, Ava, în vârstă de 9 ani, zăceau la pământ împuşcate. Au fost duse de urgenţă la spitalul OhioHealth Doctors, dar au murit la scurt timp după miezul nopţii, la jumătate de oră una după cealaltă, din cauza rănilor suferite.

„Fetele erau atât de pline de energie, frumoase, străluceau. De fiecare dată când treceam pe acolo să le aduc ceva de mâncare pregătit de mine ori din contră să îmi ofere ei, fetele veneau în fugă şi primul lucru pe care mi-l spuneau era că mă iubesc. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat”, a spus Erica Osborn, o prietenă de familie.

Tatăl lor, Aaron D. Williams, a fost, de asemenea, găsit împuşcat. Conform Dispeceratului Columbus a fost declarat mort prin sinucidere la 23:32.

„Tatăl lor le iubea”

Apropiaţii familiei au fost complet devastaţi auzind cele întâmplate. În ciuda antecedentelor de violenţă domestică pe care le avea Aaron, prietenii de familie au confirmat că faţă de fiicele sale el nu a arătat niciodată ură, răutate şi nu le-ar fi făcut niciodată ceva încât să le rănească.

„Au făcut parte dintr-o familie iubitoare și acest lucru a fost foarte neașteptat. Din toate unghiurile pe care le-am putut spune, tatăl lor le iubea. Pur și simplu nu-mi pot imagina. Nu știu cum a făcut-o. Nu știu cum a putut să le facă asta. Să-i pierd pe toţi într-o noapte...Nu-mi vine pur şi simplu să cred”, a continuat Erica.

"Inimile noastre sunt frânte, ne gândim la mama lor şi la toţi cei care i-au iubit. În spatele fiecărei ecusoane se află un om - o mamă, tată, soră sau frate. Deşi avem o treabăd e făcut, fiind poliţişti, evenimentul ne-a marcat şi pe noi. Suntem trişti, dar alături de aceste familii”, a declarat sâmbătă șeful poliției din Columb, Thomas Quinlan.

El a spus că face tot posibilul pentru a se asigura că ofițerii care au răspuns apelului şi au suferit o traumă la locul incidentului au parte de tot sprijinul de care au nevoie.

Williams se confruntase cu acuzații anterioare de violență domestică în trecut și fusese acuzat de poliția Columbus în septembrie 2018, sub acuzaţia de agresiune în urma căreia a peldat vinovat. A primti atunci o pedeapsă de 3 zile cu suspendare.

Potrivit Daily Mail, un cont GoFundMe pentru donaţii a fost creat pentru a o ajuta pe mama fetelor, Vanecia Shameer Kirkland, să plătească cheltuielile de înmormântare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Un tată cunoscut pentru violenţă şi-a ucis fetiţele de 6 şi 9 ani apoi şi-a luat viaţa, în America