Antena Meniu Search
x

Un tată din SUA şi-a dus fiica de 16 ani la vânătoare, dar a rămas fără ea. Tânăra a murit la scurt timp, la spital

Un fulger a lovit un bărbat și o adolescentă din SUA. Cei doi se aflau la vânătoare, iar fata a murit în urma incidentului, potrivit BBC, citat de Mediafax.

de Redactia Observator

la 29.09.2023, 16:36

Un tată din SUA şi-a dus fiica de 16 ani la vănătoare, dar a rămas fără ea. Tânăra a murit la scurt timp, la spital
- Profimedia - imagine ilustrativă

Incidentul a avut loc în statul Florida. Baylee Holbrook, în vârstă de 16 ani, și tatăl ei au fost loviți de un fulger în timp ce se adăposteau sub un copac. Bărbatul și-a pierdut cunoștința, dar ulterior s-a trezit. El și-a găsit fiica în stare critică, neputând să respire. Victima a fost dusă la spital, unde a murit.

În medie, 28 de persoane din SUA mor în fiecare an din cauza fulgerelor, arată statisticile oficiale. Cele mai multe accidente au loc în statele Florida, Texas, Colorado, Carolina de Nord și Alabama, iar 73% din decese se produc în lunile de vară.

Datele mai arată că una din patru victime ale fulgerelor sunt tineri cu vârste cuprinse între 15 și 24 de ani și că șase din 10 decese se întâmplă în timpul unei activități de agrement în aer liber.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un tată din SUA şi-a dus fiica de 16 ani la vânătoare, dar a rămas fără ea. Tânăra a murit la scurt timp, la spital