Antena Meniu Search
x

Strigător la cer! Doi soţi gay au adoptat o fetiţă şi au maltratat-o până la moarte! Micuţa s-a stins în chinuri inimaginabile

Un bărbat şi-a ucis copilul abia adoptat, la doar două săptămâni de când îl luase din centrul de plasament.

Gest abonimabil! Un bărbat şi-a ucis copilul abia adoptat, la doar două săptămâni de când îl luase din centrul de plasament, alături de partenerul său gay. Bărbatul renunţase la slujbă, special pentru a se dedica fetiţei adoptate. 

Matthew Scully-Hicks, în vârstă de 31 de ani este acuzat de autorităţi că şi-a ucis fiica de doar 18 luni, pe nume Elsie. 

Scull-Hicks și-a întâlnit soțul Craig pe când se afla în Swindon, Wiltshire, în 2006, potrivit Daily Mail. Cei doi s-au căsătorit în Portugalia, în august 2012, și au depus actele pentru a adopta un copil un an mai târziu.

Cuplul de homosexuali au adoptat-o pe micuţa Elsie în septembrir 2015, dar procesul a fost legalizat abia 8 luni mai târziu. 

Moartea fetiţei a survenit în urma mai multor răni suferite la cap. Ulterior, specialiştii au stabilit că cei doi soţi gay au maltratat-o pe micuţă în feluri inimaginabile. Fetiţa de doar 18 luni a fost bătută, fără milă, timp de aproximativ 7 luni, cât a stat în grija celor doi. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Strigător la cer! Doi soţi gay au adoptat o fetiţă şi au maltratat-o până la moarte! Micuţa s-a stins în chinuri inimaginabile