Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tată și-a ucis fiul de 13 ani după ce i-a găsit pozele în care bărbatul apărea îmbrăcat în lenjerie de damă, în SUA

Un tată din SUA a fost găsit vinovat de crimă de gradul II și abuz asupra copiilor, după ce și-a ucis fiul de 13 ani și i-a ascuns cadavrul într-o zonă împădurită, la câțiva kilometri de casă. 

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 18.07.2021, 15:30

Mark Redwine, în vârstă de 59 de ani, a fost arestat în anul 2017, la patru ani după ce rămășițele lui Dylan Redwine, în vârstă de 13 ani, au fost găsite într-o zonă împădurită la câțiva kilometri de casa tatălui său, în afara Durango, Colorado. Craniul adolescentului fusese găsit de excursioniști în 2015.

Băiatul de 13 ani a fost dat dispărut, inițial

Băiatul a dispărut pe 19 noiembrie 2012, iar Redwine le-a spus anchetatorilor că l-a lăsat acasă și a plecat să facă câteva comisioane. Apoi, când s-a întors, nu l-a mai găsit pe adolescent.

Copilul, care era crescut de mamă, venise în vizită la tatăl lui de Ziua Recunoștinței. Ulterior, procurorii au aflat că bărbatul și-a atacat propriul fiul după ce acesta i-a găsit printre lucruri fotografii cu tatăl lui purtând lenjerie de damă și mâncând fecale de pe un scutec, scrie Fox News.

Pe acelaşi subiect

Copilul ar fi găsit poze compromițătoare cu tatăl lui, în timpul unei vizite

Apărarea a susținut că fotografiile nu au nimic de-a face cu moartea lui băiatului de 13 ani și a sugerat că acesta ar fi fugit și, probabil, a fost ucis de un urs sau de un leu de munte. 

Însă anchetele ulterioare au scos la iveală că băiatul suferise o leziune deasupra ochiului stâng, cel mai probabil făcută cu un cuțit sau cu o unealtă cu lamă ascuțită.

Fred Johnson, procuror special adjunct al districtului, le-a spus juraților că anchetatorii au găsit urme de sânge ale lui Dylan în sufrageria tatălui său și că un câine adulmecător i-a alertat cu privire la mirosul de rămășițe umane din spatele camionului Redwine și pe hainele sale.

Părinții lui Dylan erau despărțiți, la momentul crimei

Elaine Hall, mama copilului, a suspectat încă de la început că fostul ei soț nu spune adevărul cu privire la dispariția fiului lor. La două ore după ce a aflat că Dylan a dispărut, Hall i-a trimis un mesaj lui Mark Redwine: „El nu ar fi plecat. M-ar fi sunat. Pe tine te suspectez în acest moment. Cum să dispară?”.

Procesul în care tatăl băiatului este acuzat de crimă a fost reprogramat de mai multe ori, după ce inițial era stabilit să înceapă în 2018, din cauza problemelor legale și pandemice. Bărbatul va afla pe 8 octombrie sentința.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un tată și-a ucis fiul de 13 ani după ce i-a găsit pozele în care bărbatul apărea îmbrăcat în lenjerie de damă, în SUA