Antena Meniu Search
x

Video Un tată și-a vândut băiețelul de 2 ani, ca să-și ducă noua iubita în vacanță. Chinezul, care obținuse custodia copilului după divorț, a fost arestat

Fapta revoltătoare a unui bărbat din provincia Zhejiang a stârnit revoltă în rândul opiniei publice din China și nu numai. Individul a fost arestat după ce și-a vândut băiețelul de 2 anișori, ca să-și poată duce noua iubită în vacanță. Xie a obținut aproape 20.000 de euro, de la un cuplu care nu avea copii.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 01.05.2022, 16:08

Un bărbat chinez a fost arestat după ce și-ar fi vândut fiul în vârstă de 2 ani și ar fi folosit banii pentru a călători împreună cu noua lui iubită.

În urma divorțului de soția sa, suspectul, identificat cu numele de Xie, din provincia chineză Zhejiang, câștigase custodia băiețelului său, Jiajia, în timp ce fetița cuplului a fost încredințată femeii.

Asia Wire

Pentru că era nevoit să lucreze într-un alt oraș, Xie și-a lăsat fiul în grija frateleui său Lin, care locuiește în orașul Huzhou.

Pe acelaşi subiect

La un moment dat, însă, individiul l-a luat pe Jiajia de acasă, spunându-i fratelui că fosta soție vrea să își vadă copilul. Ulterior, Lin, care se atașase de băiețel, a aflat că micuțul nu ajunsese niciodată la mama lui, motiv pentru care și-a luat fratele la întrebări. 

Când Xie a refuzat să răspundă, Lin a sunat la poliție. Se întâmpla pe 22 aprilie, relatează Daily Mail.

Asia Wire

Când fratele său a refuzat să răspundă, Lin îngrijorat a raportat incidentul poliției pe 22 aprilie.

Chinezul își vânduse fiul pentru 20.000 de euro

În urma verificărilor, polițiștii aveau să descopere că bărbatul își vânduse fiul unui cuplu fără copii din orașul Changsu, provincia Jiangsu, pentru suma de 20.000 de euro.

Se presupune că Xie avea nevoie de bani pentru a-și duce noua iubită în vacanță.

Polițiștii l-au arestat pe bărbat și l-au readus pe Jiajia în grija unchiului său. 

WU Xing Public Security / Asia Wire via Daily Mail

De asemenea, cuplul care l-a cumpărat pe băiat este cercetat pentru presupusa vânzare. 

Ancheta este în curs de desfășurare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Stiri externe » Un tată și-a vândut băiețelul de 2 ani, ca să-și ducă noua iubita în vacanță. Chinezul, care obținuse custodia copilului după divorț, a fost arestat