Antena Meniu Search
x

Un tată vitreg şi-a vândut fiica de 12 ani în schimbul ţigărilor, pentru relaţii intime cu peste 70 de tirişti, între care un român, în Germania

Un tată vitreg şi-ar fi vândut fiica de 12 ani în repetate rânduri unor tirişti pentru relaţii intime, în schimbul a câte un pachet de ţigări. Mai bine de 70 de şoferi de TIR, între care şi un român de 50 de ani, au profitat de copilă.

Larisa Andreescu
de Larisa Andreescu

la 29.04.2021, 15:17

Copil care se ascunde cu mâinile
Un tată vitreg şi-a vândut fiica de 12 ani în schimbul ţigărilor, pentru relaţii intime cu peste 70 de tirişti, în Germania - Shutterstock
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1

Tatăl vitreg filma fiecare act abuziv asupra fetiţei

Electricianul, identificat doar ca Thomas S, în vârstă de 49 de ani, este acuzat de proxenetism după ce şi-a folosit fata minoră în scopuri sexuale cu diferiţi şoferi de TIR, în staţiile de alimentare ale unui oraş german. Bărbatul şi-a explicat gestul spunând că a făcut totul „pentru a o face încrezătoare în propriul corp”.

Bărbatul, din orașul Schweinfurt, le-ar fi cerut șoferilor câte cinci euro în numerar și un pachet de țigări și, de asemenea, a insistat să filmeze tot ce se întâmplă.

Un şofer român de TIR, printre cei care au profitat de copil

Pe acelaşi subiect

O anchetă a poliției a început la 31 iulie 2020, când un șofer de camion a alertat polițiștii spunându-le că Thomas le oferise serviciile sexuale cu minora altor trei șoferi de camion, în parcarea Steinsacker de pe autostrada Autobahn 70. Imediat după apel, polițiștii l-au prins și l-au arestat pe Thomas, găsindu-l împreună cu fetiţa sa, într-o maşină marca Audi.

Potrivit martorilor, cu trei zile înainte de arest, copilul a fost abuzat şi de șoferul român de TIR pe numele său Hartmut N, de 50 de ani, în parcarea A71 din Lauertal pentru taxa de cinci euro și un pachet de țigări. Tatăl vitreg a filmat scenele şocante cu telefonul său pentru a-l incrimina apoi pe Hartmut N, cel din urmă aflându-se în prezent în custodia poliţiei.

Omul intrase în contact cu tatăl după ce văzuse o carte de vizită lăsată la staţia de odihnă pentru tirişti, alături de un mesaj obscen care incita la raporturi sexuale cu minora.

Mama era de acord cu tot ceea ce se întâmpla

Anchetatorii au descoperit de asemenea că mama biologică a copilei, Brigitte K, în vârstă de 39 de ani, era conștientă de ceea ce se întâmpla, dar nu a făcut nimic pentru a proteja fata. Femeia a fost şi ea arestată.

Procurorii au avut nevoie de mai mult de o oră pentru a citi în instanţă detaliile despre cele 72 de presupuse violuri asupra fetei de 12 ani. De asemenea, au menţionat că mama, Brigitte, care locuia în cel mai mare oraș balnear din Bavaria, Bad Kissingen, știa și a aprobat comportamentul abuziv al partenerului ei.

Mai mult, femeia a forţat-o în repetate rânduri să o privească pe ea şi iubitul ei, Thomas, în timp ce întreţineau relaţii sexuale şi să stea în pat, lângă ei. La acel moment copila avea doar 9 ani. Cei doi au abuzat-o, fotografiat-o şi filmat-o timp de doi ani, potrivit instanţei.

De asemenea, juraţii au aflat că mamei i s-a acordat custodia de la tatăl biologic, la un tribunal de familie din Bad Kissingen, iar ulterior i-a pasat fata lui Thomas pentru actele sale mizerabile.

În timpul procesului de la Tribunalul Schweinfurt din 26 aprilie, procurorul Gabriel Seuffert l-a acuzat pe Thomas S pentru 72 de cazuri de abuz asupra minorei. El a recunoscut toate acuzațiile care i-au fost aduse, avocatul apărării, Michael Troger, declarând pentru un ziar german că vor „să scutească copilul de a depune mărturie”, potrivit The Sun.

Cu toate acestea, bărbatul avea puţine şanse să nege întâmplările, dat fiind faptul că deţine fotografii şi videoclipuri ale actelor abuzive, precum şi poze goale cu fata în interiorul casei lui.

„Ei [Thomas și Brigitte] voiau să crească copilul în aşa fel încât, credeau ei, să aibă mai multă încredere în sine și voiau să o obișnuiască să meargă goală în apartament pentru a se distra explorându-şi propriul corp” a declarat procurorul Seuffert.

Fata de doar 12 ani a fost plasată într-un orfelinat și în prezent este supusă terapiei cu un psiholog din cauza evenimentelor traumatice pe care le-a trăit. Procesul final a fost programat pentru 14 mai 2021.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Consumaţi şi deci cumpăraţi în mod regulat miere?
Observator » Stiri externe » Un tată vitreg şi-a vândut fiica de 12 ani în schimbul ţigărilor, pentru relaţii intime cu peste 70 de tirişti, între care un român, în Germania