Antena Meniu Search
x

Un tigru umblă liber prin Paris

E stare de alertă la Paris după ce un tigru a fost văzut plimbându-se liber în apropiere de parcul de distacţii Disneyland

Vezi și

E stare de alertă la Paris după ce un tigru a fost văzut plimbându-se liber în apropiere de parcul de distacţii Disneyland

Camerele de supraveghere de la un supermarket au surprins animalul sălbatic în parcare unde a tigrul a şi speriat un cuplu ieşit de la cumpărături. Sute de poliţişti şi pompieri îl caută de aproape 24 de ore. Dar până acum au găsit doar urmele lăsate de felină.

Tigrul a fost văzut, prima oară, de un cuplu. Oamenii mergeau liniştiţi la muncă. Cei doi au dat alarma. În scurt timp, s-a aflat că nu e o glumă proastă.

Tigrul a fost filmat de camerele de supraveghere ale unui magazin.

Sute de poliţişti, pompieri şi oameni specializaţi în tranchilizarea animalelor sălbatice au început să caute metru cu metru în regiunea pariziană unde a fost reperat. Ciudat e că nimeni nu a raportat dispariţia unui asemenea animal.

Autorităţile au luat în serios situaţia. I-au sfătuit pe părinţi să îşi ia copiii de la şcoală şi pe localnici să stea în casă şi să evite contactul cu animalul.

Experţii au analizat urmele şi sunt convinşi că în cel mai scurt timp vor captura animalul, care ar cântări în jur de 80 de kilograme.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un tigru umblă liber prin Paris