Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un tiktoker rus, cu 1.7 milioane de urmăritori, mesaj sfidător la adresa lui Putin chiar în Moscova

Un tiktoker rus cu 1.7 milioane de urmăritori a avut un mesaj sfidător la adresa lui Vladimir Putin într-un spaţiu public, în faţa unei staţii de metrou din Moscova.

de Monica Palade

la 28.02.2022, 12:49

Alex Medved a stat în faţa în staţiei de metreu Kolomenskaya din Moscova, cu o pancartă pe care apăreau steagurile Rusiei şi Ucrainei, alături de mesajul: „Dacă eşti împotriva războiului, îmbrăţişează-mă”.

Iniţiativa tânărului a devenit virală pe reţelele sociale. Dacă unii l-au ocolit pentru că nu erau de acord cu mesajul, iar alţii pentru că se temeau de Covid, cei mai mulţi au venit să îl îmbrăţişeze.

Am trăit războiul 

Gestul unui fost veteran de război a emoţionat însă pe toată lumea. Bătrânul a venit zâmbind şi l-a luat pe tiktoker pe după umeri spunându-i: „Am trăit războiul”, arătându-i câteva dintre degetele sale amputate, care au fost înlocuite cu proteze.

După pensionar, mulţi adulţi şi copii s-au oprit să îl îmbrăţişeze pe Alex Medved.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Burgeri din carne de crocodil la un festival din România. Aţi încerca preparatul?

Observator » Stiri externe » Un tiktoker rus, cu 1.7 milioane de urmăritori, mesaj sfidător la adresa lui Putin chiar în Moscova