Antena Meniu Search
x

Un tren de marfă a deraiat în Belgorod, aproape de graniţa cu Ucraina. Ruşii nu cunosc cauzele accidentului

Cincisprezece vagoane ale unui marfar gol au deraiat în regiunea Belgorod din sudul Rusiei, la graniţa cu Ucraina, a anunţat sâmbătă seara guvernatorul local, adăugând că nu există deocamdată informaţii despre cauzele accidentului, informează Reuters, citată de Agerpres.

de Redactia Observator

la 11.06.2023, 06:38

Un tren de marfă a deraiat în Belgorod, aproape de graniţa cu Ucraina. Ruşii nu cunosc cauzele accidentului
- Profimedia - imagine ilustrativă

"Conform informaţiilor preliminare, nu există victime", a spus pe Telegram guvernatorul regiunii, Viaceslav Gladkov. Accidentul a avut loc în apropierea unei gări din districtul municipal Alexeievski, iar trenul era gol, a mai spus Gladkov. Reuters nu a putut verifica în mod independent aceste informaţii.

Explozii şi atacuri asupra infrastructurii din regiunea Belgorod au devenit aproape o realitate zilnică în ultimele săptămâni. Oficialii ruşi dau vina fie pe forţele ucrainene, fie pe sabotori pro-ucraineni. Aproape niciodată Ucraina nu a revendicat public responsabilitatea pentru atacuri pe teritoriul Rusiei sau pe teritoriul controlat de ruşi în Ucraina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Stiri externe » Un tren de marfă a deraiat în Belgorod, aproape de graniţa cu Ucraina. Ruşii nu cunosc cauzele accidentului