Antena Meniu Search
x

Galerie foto Un ucrainean de 30 de ani s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă granița în România cu copilul în cărucior. Ce a pățit după ce a fost deconspirat

Un bărbat de 30 de ani din Kiev, deghizat în soția lui și având cu el copilul într-un cărucior, a încercat să treacă ilegal granița în România, însă a fost depistat de polițiștii de frontieră ucraineni de la punctul de control din Porubne. Ucraineanul era îmbrăcat în haine de femeie și purta o perucă în cap.

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 17:14

Deghizat în femeie, bărbatul s-a prezentat la punctul de frontieră împreună cu fiul său și prezentând pașaportul soției sale. Din păcate pentru el, machiajul și peruca nu i-au fost de mare ajutor pentru că polițiștii de frontieră și-au dat seama despre ce e vorba și l-au reținut. 

Acum, el va fi tras la răspundere conform legii pentru că a încercat să evite apelul la mobilizare și pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Autoritățile din Ucraina scriu că alți 11 refugiați au fost reținuți de politiștii de frontieră din Mogiliv-Podilsky din regiunea Vinnytsia. Bărbații erau din diferite regiuni ale Ucrainei și aveau în plan să evite controalele de la vamă și să treacă fraudulos granița în Republica Moldova.

Război Rusia - Ucraina, ziua 18

Kievul va cădea în mâinile rușilor doar dacă este complet distrus, spune președintele Volodimir Zelenski, în timp ce Moscova avertizează că transporturile de arme din vest către Ucraina ar putea fi atacate. Sirenele de alarmă aeriană au sunat din nou, în zorii zilei, în aproape toate oraşele importante ale Ucrainei. Situația din Harkov, Sumî, Nikolaev și Donbass rămâne cea mai dificilă. Forțele lui Vladimir Putin au asediat Mariupol și îl distrug din ce în ce mai mult în fiecare zi.

Între timp, SUA, Uniunea Europeană şi aliaţii lor au anunţat un nou val de sancţiuni împotriva Rusiei. Într-o nouă convorbire telefonică, liderii Franţei şi Germaniei au încercat să-l convingă pe Vladimir Putin să ordone încetarea focului, dar tentativa lor a eșuat.

În schimb, o nouă rundă de negocieri Rusia - Ucraina ar putea avea loc săptămâna viitoare, anunţă consilierul lui Zelenski.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Un ucrainean de 30 de ani s-a deghizat în soția lui și a încercat să treacă granița în România cu copilul în cărucior. Ce a pățit după ce a fost deconspirat