Antena Meniu Search
x

Un urs si-a facut plimbarea de dimineata intr-un cartier din Los Angeles

Un cartier marginas din Los Angeles a primit vizita mai putin asteptata a unui urs, venit din padurile din apropiere. Locuitorii s-au incuiat in case, asa ca animalul a putut sa se plimbe in voie pe strazi. In cele din urma, a fost tranchilizat si dus intr-un mediu mai potrivit pentru el

Vezi și

Specialistii spun ca ursul a fost atras de mirosul mancarurilor uitate de localnici prin gradini, dupa vreun picnic. El parea, insa, mai mult curios decat flamand, mai ales ca nu era adult, ci doar un tanar dornic sa cunoasca lumea. Asa ca, a explorat, fara graba, gradinile si terasele, s-a catarat pe garduri si a colindat pe strazi, in timp ce localnicii, inspaimantati sau doar curiosi, il priveau de dupa perdele.

Telespectatorii au putut, si ei, sa-i urmareasca plimbarea, transmisa in direct din elicoptere. Ursul era urmarit, mai de departe si de politisti, insotiti de expertii de la Departamentul Animalelor. Aceasta pentru ca autoritatile nu aveau de gand sa-l lase sa bantuie la nesfarsit prin oras.

La momentul potrivit, ursul a fost tranchilizat cu o sageata cu sedativ, pentru a fi dus in Padurea Nationala din apropiere. Politistii spun ca localnicii n-ar trebui sa fie deranjati de asemenea vizite, deoarece au ales sa locuiasca in acest cartier tocmai fiindca le place viata in natura.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Un urs si-a facut plimbarea de dimineata intr-un cartier din Los Angeles