Antena Meniu Search
x
LIVE

"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate

Preşedintele american Joe Biden s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate, ceea ce a generat numeroase întrebări din partea presei la conferinţa de presă săptămânală a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, scrie Agerpres.

De Redactia Observator la 29.09.2022, 12:35
"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate
"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate - Twitter

"Unde e Jackie?", a întrebat liderul democrat în vârstă de 79 de ani, în timpul unei alocuţiuni consacrate luptei împotriva obezităţii şi insecurităţii alimentare.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se află aici", a spus Joe Biden, menţionându-i pe alţi doi legislatori implicaţi în mod special în aceste eforturi, un republican şi un democrat.

Biden a părut să o caute cu privirea în sală pe fosta membră a Camerei reprezentanţilor Jackie Walorski, o politiciană republicană din Indiana care a murit la începutul lui august într-un accident de maşină şi care era foarte angajată în lupta împotriva malnutriţiei.

Pe acelaşi subiect

Reacția președintelui Biden după moartea lui Jackie Walorski

Între altele, Walorski a contribuit activ la pregătirea unui summit consacrat acestei probleme, chiar evenimentul la care a luat cuvântul miercuri Joe Biden. După moartea ei, Casa Albă a publicat un comunicat în care preşedintele american s-a declarat "şocat şi întristat".

Bombardată cu întrebări pe acest subiect, miercuri, pentru a afla dacă Biden a uitat că Walorski a decedat, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, Karine Jean-Pierre, a evitat să dea un răspuns concret.

Biden "se gândea foarte intens la ea" în cursul acestui eveniment la organizarea căruia Walorski a contribuit activ, s-a limitat să spună purtătoarea de cuvânt. "Nu consider că este ceva îngrijorător", a adăugat ea, la insistenţele reporterilor.

Karine Jean-Pierre a mai precizat că preşedintele şi-a propus deja ca vineri să întâlnească familia reprezentantei decedate pentru a aduce un omagiu luptei sale "remarcabile" împotriva malnutriţiei. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » "Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate

Breaking News

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de...

Vreme anormal de caldă în anumite zone din România, zilele următoarele. Când revin temperaturile de iarnă