Antena Meniu Search
x

"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate

Preşedintele american Joe Biden s-a adresat miercuri, în timpul unui discurs, unei parlamentare americane decedate, ceea ce a generat numeroase întrebări din partea presei la conferinţa de presă săptămânală a purtătoarei de cuvânt a Casei Albe, Karine Jean-Pierre, scrie Agerpres.

de Redactia Observator

la 29.09.2022, 12:35

"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate
"Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate - Twitter

"Unde e Jackie?", a întrebat liderul democrat în vârstă de 79 de ani, în timpul unei alocuţiuni consacrate luptei împotriva obezităţii şi insecurităţii alimentare.

"Vreau să le mulţumesc tuturor celor care se află aici", a spus Joe Biden, menţionându-i pe alţi doi legislatori implicaţi în mod special în aceste eforturi, un republican şi un democrat.

Biden a părut să o caute cu privirea în sală pe fosta membră a Camerei reprezentanţilor Jackie Walorski, o politiciană republicană din Indiana care a murit la începutul lui august într-un accident de maşină şi care era foarte angajată în lupta împotriva malnutriţiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Pe acelaşi subiect

Reacția președintelui Biden după moartea lui Jackie Walorski

Între altele, Walorski a contribuit activ la pregătirea unui summit consacrat acestei probleme, chiar evenimentul la care a luat cuvântul miercuri Joe Biden. După moartea ei, Casa Albă a publicat un comunicat în care preşedintele american s-a declarat "şocat şi întristat".

Bombardată cu întrebări pe acest subiect, miercuri, pentru a afla dacă Biden a uitat că Walorski a decedat, purtătoarea de cuvânt a preşedinţiei, Karine Jean-Pierre, a evitat să dea un răspuns concret.

Biden "se gândea foarte intens la ea" în cursul acestui eveniment la organizarea căruia Walorski a contribuit activ, s-a limitat să spună purtătoarea de cuvânt. "Nu consider că este ceva îngrijorător", a adăugat ea, la insistenţele reporterilor.

Karine Jean-Pierre a mai precizat că preşedintele şi-a propus deja ca vineri să întâlnească familia reprezentantei decedate pentru a aduce un omagiu luptei sale "remarcabile" împotriva malnutriţiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » "Jackie, ești aici? Unde e?" Joe Biden, dezorientat în timpul unui discurs. I s-a adresat unei parlamentare decedate