Antena Meniu Search
x

Unul dintre teroriştii ISIS care au pus la cale atentatul de la Paris din anul 2015 a fost OMORÂT într-un raid aerian!

Unul dintre teroriştii ISIS care a pus la cale şi executat atentatul de la Paris din noiembrie 2015 a fost omorât în urma unui raid aerian efectuat de forţele aeriene ale Rusiei în Siria.

Unul dintre teroriştii ISIS care a pus la cale şi executat atentatul de la Paris din noiembrie 2015 a fost omorât în urma unui raid aerian efectuat de forţele aeriene ale Rusiei în Siria.

Potrivit RT.com, aproximativ 40 de membri ai grupării teroriste, inclusiv aşa-zisul emir al oraşului Deir ez-Zor (estul Siriei), au fost ucişi în urma unui raid aerian al ruşilor care a vizat un centru de comandă al teroriştilor, situat sub pământ, în apropierea oraşului Deir ez-Zor.

Printre cei 40 de terorişti s-ar număra şi unul dintre cei care au pus la cale şi executat atentatele din Paris, acolo unde 129 de oameni au murit, iar alţi 352 au murit în urma a trei explozii şi şase atacuri armate, inclusiv o luare de ostatici la teatrul Bataclan. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Stiri externe » Unul dintre teroriştii ISIS care au pus la cale atentatul de la Paris din anul 2015 a fost OMORÂT într-un raid aerian!