Antena Meniu Search
x

Update! Italia: Un autocar a plonjat intr-o rapa adanca de 30 de metri. Cel putin 38 de oameni au murit

O noua tragedie in care a fost implicat un autocar a avut loc, de aceasta data, in Italia. 38 de oameni au pierit, aseara, dupa ce autocarul in care se aflau a plonjat de pe un viaduct, de la 30 de metri inaltime

Vezi și

“Am vazut o masina, apoi un zgomot foarte puternic si inclusiv noi am fost loviti. Sigur a avut probleme la sistemul de franare”, spune un martor.

Tragedia s-a produs pe o sosea din regiunea Napoli, din sudul Italiei. Martorii spun ca autocarul avea viteza mare. Cert este ca a lovit mai multe masini in trafic, apoi a zburat peste un pod si s-a prabusit intr-o rapa, de la 30 de metri inaltime.

“Confirmam ca sunt 38 de morti, cu ultima persoana pe care am recuperat-o. Erau in total 48 de oameni incarcerati la bord. 10 dintre ei sunt raniti. Verificam partea de sosea distrusa si alaturi de anchetatori incercam sa aflam cauzele acestei tragedii”, a precizat Giuseppe Salmone, reprezentant al politiei italiene.

“Ar putea fi vorba de o defectiune la sistemul de franare sau un pneu care a explodat sau chiar o problema de sanatate a soferului, care a murit si el in accident”, mai spune reprezentantul politiei.

Pasagerii autocarului sunt originari din provincia Napoli si se intorceau de la un pelerinaj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Update! Italia: Un autocar a plonjat intr-o rapa adanca de 30 de metri. Cel putin 38 de oameni au murit