Antena Meniu Search
x

Uraganul Florence se intensifică rapid. A devenit uragan de categoria 4, capabil de pagube catastrofale: "E un fenomen rar" (Video)

Autoritățile americane au emis orine de evacuare pentru locuitorii și turiștii din Insulele Hatteras, care vor fi lovite de uraganul Florence, ce se apropie de Carolina de Nord şi Carolina de Sud.

Autoritățile americane au emis ordine de evacuare pentru locuitorii și turiștii din Insulele Hatteras, care vor fi lovite de uraganul Florence, ce se apropie de Carolina de Nord şi Carolina de Sud.

(Actualizare): Florence a fost clasificat uragan de categoria 4.

Serviciul Național de Meteorologie din SUA a catalogat, luni, uraganul Florence ca fiind unul de categoria 4, ceea ce înseamnă că este capabil de pagube catastrofale.

Viteza vântului este de cel puțin 130 de km/h, potrivit meteorologilor.

Pe acelaşi subiect

Potrivit National Hurricane Center, Florence este un uragan atipic, deoarece s-a intensificat rapid într-un timp relativ scurt, de doar 24 de ore.

Astfel, duminică, furtuna era catalogată de nivel 1, cu viteza vântului de doar 75 km /h, 24 de ore mai târziu, Florence a ajuns un uragan de categoria 4, cu viteza vântului de 130 de km/h.

În această zonă a fost declarată stare de urgență, locuitorii fiind somați să fugă din calea furtunii.

Ordin de evacuare in SUA, dupa ca Florenta a devenit urragan de categoria 3

Ordinul este valabil începând de luni, ora locală 12.00 pm.

A fost declarată stare de urgenţă și în Carolina de Nord şi Carolina de Sud, uraganul Florence, care a devenit deja un uragan de categoria 3, fiind aşteptat să ajungă pe Coasta de Est a SUA în următoarele zile.

Centrul naţional pentru uragane al SUA a aproximat că Florence, care va deveni luni oficial un uragan major „extrem de periculos”, va ajunge pe Coasta de Est joi, 13 septembrie.

Florenta a devenit urragan de categoria 3

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Stiri externe » Uraganul Florence se intensifică rapid. A devenit uragan de categoria 4, capabil de pagube catastrofale: "E un fenomen rar" (Video)