Antena Meniu Search
x

Accident cu 5 victime la Cluj! O ambulanță care transporta patru pacienți a intrat într-un autoturism, care nu s-a asigurat (Foto)

O ambulanță care transporta patru pacienți s-a ciocnit cu un autoturism, între localitățile Coplean și Cășeiu, pe șoseaua Dej - Baia Mare.

O ambulanță care transporta patru pacienți s-a ciocnit cu un autoturism, între localitățile Coplean și Cășeiu, pe șoseaua Dej - Baia Mare.

Accidentul s-a produs luni dimineață, după ce un șofer de 52 de ani, din Zalău, nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea unui viraj la stanga și a intrat în coliziune cu o ambulanță de transport pacienți la dializă.

În urma impactului, ambele autovehicule au ieșit de pe șosea și s-au oprit pe câmpul de pe marginea drumului.

Patru pacienți din ambulanță au fost răniti în zona membrelor superioare.

Pe acelaşi subiect

De asemenea, și șoferul vinovat a fst rănit.

Un echipaj de descarcerare al pompierilor de la Dej a intervenit la locul accidentului, iar victimele au fost transportate la Spitalul din Dej.

"Au fost implicate două autoturisme într-un accident rutier pe DN1C, între Coplean şi Căşeiu. Culpa este neasigurarea la viraj. Sunt cinci victime transportate la Spitalul Dej. Patru victime sunt pacienţi din ambulanţă, transportaţi la dializă, iar a cincea victimă este conducătorul auto vinovat", a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Cluj, Traian Morar.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Accident cu 5 victime la Cluj! O ambulanță care transporta patru pacienți a intrat într-un autoturism, care nu s-a asigurat (Foto)