Antena Meniu Search
x

Usain Bolt se află în izolare, în așteptarea testului de coronavirus, dupa petrecerea de ziua lui

Legenda olimpică și multiplul campion mondial, jamaicanul Usain Bolt, se află în izolare, după ce a fost testat pentru coronavirus, la câteva zile după ce și-a sărbătorit ziua de naștere, cu invitați de seamă.

Cristian Ionescu
de Cristian Ionescu

la 24.08.2020, 23:19

Usain Bolt va sta în izolare
Usain Bolt este infectat cu coronavirus - Profimedia
  • Usain Bolt este în izolare, așteptând rezultatul testului
  • Legendarul sportul și-a serbat ziua de naștere

Astfel, cel mai mare sprinter din toate timpurile va petrece următoarele zile în auto-izolare, în așteptarea testului covid-19. Bolt a făcut un test pentru virus în urmă cu câteva zile.

"Am făcut un test sâmbătă, pentru a pleca din Jamaica cu treabă. Încerc să fiu responsabil. Deci, voi sta aici, în siguranţă. Mai mult, nu am niciun simptom. Voi sta în carantină şi îmi voi suna prietenii cu care am fost în contact să le spun să fie calmi şi să stea izolaţi", a declarat Bolt.

Bolt a participat la o petrecere de aniversare surpriză pe 21 august, la care au participat nume mari, relatează presa jamaicană. Starul Manchester City, Sterling, atacatorul lui Bayer Leverkusen, Leon Bailey, și legenda cricketului, Chris Gayle, au fost prezenți.

Bolt a spus că a avut cea mai frumoasă zi de naștere, într-o postare de pe Instagram, publicând și o imagine cu fiica sa, Olympia.

Rectificare: Acest articol a fost modificat cu informații actualizate. Usain Bolt nu a fost confirmat cu coronavirus, fostul sportiv se află doar în izolare, în așteptarea testului. Informații imprecise, privind rezultatul testului, au fost preluate din presa internațională, la momentul publicării acestui articol.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să vă plătiţi vacanţa şi să fie anulată în ultima clipă?

Observator » Stiri externe » Usain Bolt se află în izolare, în așteptarea testului de coronavirus, dupa petrecerea de ziua lui