Meniu
Search
x

Val de glume pe internet după întâlnirea Putin-Macron. Stând la o masă lungă de 6m, cei doi lideri au devenit subiect de meme-uri

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, și omologul său francez, Emmanuel Macron, s-au întâlnit, luni, la Moscova pentru discuţii pe fondul unei confruntări Est-Vest din cauza unei mobilizări militare ruseşti în apropierea Ucrainei şi a unei campanii a Kremlinului pentru "garanţii" de securitate din partea Washingtonului, care ar include o oprire a extinderii NATO. Însă, nu concluziile în urma întrunirii celor doi șefi de stat au captat atenția publicului, ci masa lungă la care s-au purtat discuțiile. Detaliul a devenit motiv pe glume pe internet. 

De Redactia Observator la 08.02.2022, 16:10
Vezi și

Fotografia oficială cu cei doi șefi de stat stând la o masă lungă de 6 metri, în sala de conferințe, a devenit motiv de glume pe internet.

"O masă de lungimea punții unui portavion, de ce?", este reacția unui jurnalist american. Alți utilizatori de internet au glumit că cei doi șefi de stat ar fi fost mult mai aproape unul de celălalt într-o conferință pe Zoom.

Pe acelaşi subiect

Nu a fost singurul detaliu bizar în urma întâlnirii celor doi. La un moment dat, insistând că guvernul ucrainean ar trebui să fie forțat să pună în aplicare prevederile acordurilor de pace de la Minsk, Putin a citat un vers dintr-un cântec obscen care are aluzii la viol și necrofilie: „Îți place sau nu, suportă (dormi în continuare), frumoasa mea”, a spus el. „Președintele în funcție a spus recent că nu îi place niciun punct din aceste acorduri de la Minsk. Ei bine, îți place, nu-ți place, ai răbdare, frumoasa mea. Trebuie să o facem, nu va funcționa altfel”, a spus Putin. 

Preşedintele francez Emmanuel Macron a dat asigurări marţi că, la întâlnirea de la Moscova, Vladimir Putin i-a promis ''că nu va mai exista o degradare sau o escaladare'' în criza dintre Rusia şi Occident pe tema situaţiei din Ucraina.

''Pentru mine, se punea problema schimbării dinamicii pentru a evita o escaladă şi a deschide noi perspective. (...) Acest obiectiv a fost îndeplinit, în opinia mea'', le-a declarat Macron ziariştilor care l-au însoţit în avionul care l-a transportat de la Moscova la Kiev, unde îl va întâlni pe preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski, a cărui ţară se confruntă cu o desfăşurare masivă de militari ruşi la frontierele sale.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Val de glume pe internet după întâlnirea Putin-Macron. Stând la o masă lungă de 6m, cei doi lideri au devenit subiect de meme-uri

Breaking News

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman

Trupele ucrainene au încercuit orașul Lîman