Antena Meniu Search
x

Valteri Bottas a făcut ravagii cu un calendar în care apare nud: 150.000 de dolari strânşi pentru caritate. Cum i-a venit ideea pilotului de F1

Pilotul de Formula 1 Valtteri Bottas a strâns 150.000 de dolari pentru organizația caritabilă pentru sănătatea bărbaților Movember, după ce calendarul "Bottass 2024", care conține fotografii cu el dezgolindu-și posteriorul, a fost foarte repede vândut de pe rafturi, relatează Reuters.

de Redactia Observator

la 30.11.2023, 17:59

Valteri Bottas a făcut ravagii cu un calendar în care apare nud: 150.000 de dolari strânşi pentru caritate. Cum i-a venit ideea pilotului de F1
Valteri Bottas a făcut ravagii cu un calendar în care apare nud: 150.000 de dolari strânşi pentru caritate. Cum i-a venit ideea pilotului de F1 - Profimedia Images

Un tiraj inițial de 10.000 de exemplare s-a epuizat rapid, urmând să fie tipărite și altele. Cinci euro din prețul fiecărui calendar vor fi donați pentru cercetarea cancerului de prostată.

"Vă mulțumesc foarte mult pentru tot sprijinul din noiembrie. Cu donațiile și cu calendarele am strâns împreună o sumă substanțială pentru @Movember", a anunțat Bottas prin intermediul rețelelor de socializare, joi. "Cifrele finale vor fi calculate în zilele următoare, dar vorbim de fonduri strânse de aproximativ 150.000 de dolari!"

Cum i-a venit ideea calendarului

Pilotul de la Alfa Romeo a avut ideea calendarului cu fotograful Paul Ripke după ce partenera sa și ciclistul australian Tiffany Cromwell i-a făcut o fotografie lui Bottas întins gol într-un pârâu din Aspen, Colorado. Fotografia respectivă s-a dovedit a fi un succes pe Instagram și a fost vândută în scopuri caritabile.

"Am avut întrebări, oameni care m-au întrebat: De ce ai făcut asta? De ce vrei să-ți arăți fundul?", a declarat Bottas pentru speedcafe.com la Marele Premiu de la Las Vegas din această lună. "Dar apoi, când am explicat aspectul caritabil, oamenii au înțeles, iar noi ne-am distrat foarte mult, după cum vă puteți imagina, făcând acele fotografii".

Mama lui Bottas, rezervată cu privire la imagini

Bottas a spus că mama sa a avut totuși unele rezerve inițiale. "Ea nu prea înțelege engleza atât de bine și văzuse câteva videoclipuri pe care le publicasem. A fost destul de confuză și protectoare, întrebându-mă: "Ești sigur că acesta este drumul pe care vrei să mergi?". Așa că i-am explicat chestia cu caritatea și este în regulă."

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Valteri Bottas a făcut ravagii cu un calendar în care apare nud: 150.000 de dolari strânşi pentru caritate. Cum i-a venit ideea pilotului de F1