Antena Meniu Search
x

Vărul lui Vladimir Putin, Evgheni Putin, a murit la vârsta de 90 de ani

Vărul preşedintelui Vladimir Putin, Evgheni Mihailovici Putin, a murit la vârsta de 90 de ani, potrivit IvanovoNews.

de Redactia Observator

la 12.03.2024, 15:04

Presa rusă relatează că vărul preşedintelui Putin a murit la vârsta de 90 de ani, fără a oferi alte detalii cu privire la cauzele producerii decesului. Înmormântarea lui Evgheni Putin a avut loc duminică.

Potrivit WP.pl, familia lui Evgheni Putin a locuit în Ivanovo până în 2002, când s-a mutat la Moscova după ascensiunea lui Vladimir Putin la putere, stabilindu-se apoi în Suzdal. Cunoscut în comunitatea medicală pentru contribuţiile în domeniul urologiei, între anii 1970-1990, conexiunile familiei sale sun cele care au atras mai multă atenție din partea comunităţii internaţionale.

Fiul său, Mihail Putin este vicepreședintele Consiliului de Administrație al Gazprom, fapt confirmat de purtătorul de cuvânt al Kremlinului, Dmitri Peskov. Peskov a transmis, de asemenea, că Vladimir Putin nu menține niciun fel de contact cu el. Fiica lui Evgheni, Anna, este soțiaa guvernatorului regiunii Kemerovo și proprietara uneia dintre cele mai mari companii de cărbune din Rusia.

Înmormântarea lui Evgheni Mihailovici Putin a avut loc duminică, 10 martie, marcând sfârșitul unei vieți care a influențat, direct și indirect, diverse sectoare în Rusia, de la sănătate la industria energetică.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei

Ce alegeți de 1 Mai, grătar la pădure sau grătar la terasă?

Observator » Stiri externe » Vărul lui Vladimir Putin, Evgheni Putin, a murit la vârsta de 90 de ani