Meniu
Search
x

Vedetă de televiziune bătută de bărbatul care a încercat să o batjocorească de față cu fiul ei, într-un tren din Ucraina

Anastasia Lugova, o vedetă de televiziune din Ucraina, a trecut prin momente cumplite, după ce a fost bătută de bărbatul care a încercat să o batjocorească de față cu fiul ei, într-un compartiment de tren.

De Cristi Ioniţă la 03.08.2020, 19:03
  • Vedeta de televiziune a ajuns în stare gravă la spital.
  • Atacatorul riscă până la opt ani de închisoare.

Anastasia, 28 de ani, și fiul ei, Zakhar, de șase ani, se deplasau vineri cu trenul de la Mariupol la Kiev.

Conform Daily Mail, la un moment dat, cei doi au adormit în compartiment, iar peste ei a intrat Vitaly Rudzko, un bărbat de 45 de ani.

Rudzko era doar în lenjeria intimă. A apucat-o de gât pe femeie, i-a pus mâna la gură, pentru a o împiedica să strige după ajutor, și și-a manifestat intențiile necurate.

Zbaterile victimei au făcut ca micuțul să se trezească, moment în care Rudzko a încercat să-l lovească pe băiat.

Anastasia a intervenit, iar agresorul a lovit-o de mai multe ori la nivelul feței.

Femeia i-a spus că va face orice dorește, doar să meargă într-un alt compartiment pentru ca micuțul să nu asiste la orori.

Ajunși în compartimentul bărbatului, Anastasia l-a împins și a reușit să fugă. L-a luat pe Zakhar și au alergat spre unul dintre controlorii din tren, care i-a ascuns în compartimentul lui.

În tot acest timp, Rudzko o căuta pe Anastasia prin tren, acoperit doar cu o lenjerie de pat.

Angajații de pe tren au reușit să-l imobilizeze pe atacator și l-au predat poliției, la sosirea în gara din Kiev.

Vitaly Rudzko a fost arestat preventiv și riscă până la opt ani de închisoare. Anastasia a fost internată în spital, cu răni grave la nivelul feței, din cauza loviturilor încasate, și are nevoie de mult timp pentru a se recupera atât fizic, cât mai ales din punct de vedere emoțional.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vedetă de televiziune bătută de bărbatul care a încercat să o batjocorească de față cu fiul ei, într-un tren din Ucraina