Antena Meniu Search
x

Numărul vedetelor diagnosticate cu noul coronavirus creşte (Video)

În faţa ameninţării noului coronavirus se dovedeşte că toţi suntem vulnerabili. Indiferent de statutul social, avere sau notorietate.

de Redactia Observator

la 17.03.2020, 18:11

Vezi și
  • Actorul britanic Idris Elba a fost testat pozitiv.
  • Virusul a infectat-o şi pe actriţa Olga Kurylenko.

În faţa ameninţării noului coronavirus se dovedeşte că toţi suntem vulnerabili. Indiferent de statutul social, avere sau notorietate.

În timp ce numărul vedetelor diagnosticate cu COVID19 creşte, multe celebrităţi anunţă că se autoizolează şi îşi îndeamnă fanii să urmeze recomandările specialiştilor. Cei care au fost deja infectaţi de coronavirus ţin jurnale din carantină şi îşi fac cunoscută experienţa în mediul online.

Actorul britanic Idris Elba a anunţat că a fost testat pozitiv pentru coronavirus, dar nu are simptome şi se simte bine. El s-a supus testului deoarece fusese în contact cu o persoană infectată.

Virusul a infectat-o şi pe actriţa de origine ucraineană Olga Kurylenko, vedeta unui film cu James Bond din 2008. Ea şi-a îndemnat admiratorii de pe reţelele sociale să aibă grijă de ei şi să ia epidemia în serios. În schimb, alţi doi celebri actori contaminaţi, Tom Hanks şi soţia sa Rita Wilson, au ieşit din spital şi rămân în carantină la reşedinţa lor, temporară, din Australia.

Cei doi s-au aflat între primele vedete care au devenit purtătoarele virusului. Artiştii care au avut norocul să scape de epidemie încearcă să-i încurajeze pe cei ce sunt nevoiţi să rămână închişi în case.

Lady Gaga a anunţat că se autoizolează împreună cu cei doi câini ai săi, ca măsură de precauţie împotriva contaminării. "Putem ajunge la vindecare învăţând să fim buni şi să avem grijă de ceilalţi şi de noi înşine, în aceste vremuri", a scris cântăreaţa, pe o reţea socială.

Şi ministrul de stat din Monaco, Serge Telle a fost testat pozitiv. Diplomatul în vârstă de 64 de ani nu prezintă simptome grave şi este izolat la locuinţa sa.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Stiri externe » Numărul vedetelor diagnosticate cu noul coronavirus creşte (Video)