Antena Meniu Search
x

O nouă veste proastă pentru utilizatorii WhatsApp! Funcţia mult aşteptată s-a dovedit a fi un eşec

Una din cele mai aşteptate actualizări ale aplicaţiei WhatsApp s-a dovedit a fi un eşec.

Una din cele mai aşteptate actualizări ale aplicaţiei WhatsApp s-a dovedit a fi un eşec. Instrumentul prin care se promitea că vor putea fi şterse mesajele trimise din greşeală nu este atât de fiabil precum se aştepta. 

Se pare că mesajele şterse rămân de fapt în aplicaţie şi pot fi accesate foarte uşor prin Setări. 

În urmă cu o lună, WhatsApp a introdus o nouă funcţie, despre care anunţa că va permite utilizatorilor aplicaţiei să şteargă, în termen de şapte minute mesajele trimise din greşeală. 

Se pare că ar exista o soluție care le permite utilizatorilor Android sa vadă mesaje netrimise, descoperită de un blog spaniol. “Am descoperit o modalitate de a recupera sau de a vedea mesajele șterse de cealaltă persoană într-un mesaj WhatsApp”, a explicat cel care a descoperit cum se pot recupera mesajele, potrivit Dailymail. 

“Am constatat că mesajele sunt stocate în registrul de notificări al sistemului Android. Deci, este doar o chestiune de a intra în acea înregistrare pentru a vedea mesajele pe care cealaltă persoană le-a șters”, a eplicat acesta.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » O nouă veste proastă pentru utilizatorii WhatsApp! Funcţia mult aşteptată s-a dovedit a fi un eşec