Antena Meniu Search
x

Vești bune pentru turiști. Grecia renunţă la mască în exterior şi la interdicţia de circulaţie nocturnă

Veşti bune pentru românii care plănuiesc o vacanţă în Grecia. Începând de astăzi, purtarea măştii de protecţie nu mai este obligatorie în aer liber, în această ţară.

De Redactia Observator la 24.06.2021, 09:27
Vezi și

De asemenea, autorităţile elene au decis să elimine şi restricţiile de circulaţie, pe timp de noapte. Până acum, nici grecii, nici turiştii nu puteau ieşi nejustificat pe străzi între 1:30 noaptea şi cinci dimineaţa. O altă măsură nouă se referă la numărul de persoane care pot sta la o masă.

Până acum, nu puteau sta împreună decât cel mult şase persoane. De astăzi, limita este de 10 persoane. Deciziile au fost luate în contextul scăderii numărului de cazuri de COVID. Dar şi a valului de căldură care ar face purtarea măştii incomodă.

În Grecia, doar 3 din 10 persoane s-au vaccinat cu schema completă, în timp ce 44% din populaţie a primit cel puţin o doză de vaccin anti-Covid. 

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Vești bune pentru turiști. Grecia renunţă la mască în exterior şi la interdicţia de circulaţie nocturnă

Breaking News

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus...

Antony Blinken a ajuns în Bucureşti. Secretarul de stat american se va întâlni cu președintele Klaus Iohannis, Bogdan Aurescu şi Jens Stoltenberg