Antena Meniu Search
x

Foto Vicala, o româncă de 49 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei soţ în Anglia, într-o crimă urmată de sinucidere. Şase copii au rămas orfani

O româncă de 49 de ani, mamă a șase copii, a fost găsită moartă împreună cu fostul ei soț într-o presupus crimă urmată de sinucidere, într-o zonă rezidenţială din Anglia.

de Redactia Observator

la 08.04.2024, 18:37

Vicala a fost înjunghiată mortal
Vicala a fost înjunghiată mortal - West Midlands Police

Se crede că Vicala Gheorghe, în vârstă de 49 de ani, a fost înjunghiată mortal de Marian Gheorghe, în vârstă de 52 de ani, înainte de a-și lua viața. Vicala a fost găsită grav rănită la domiciliul ei din Caludon Road, Coventry, în jurul orei 5.30 vinerea trecută. Ea a fost transportată de urgență la spital, dar a murit la scurt timp, în timp ce Marian a fost declarat mort la fața locului, relatează Daily Mail.

Săptămâna viitoare va fi efectuată autopsia pentru stabilirea cauzelor morții.

Crimă urmată de sinucidere

„Cei doi erau foști parteneri, iar autopsia va avea loc săptămâna viitoare pentru a stabili cauzele morții. Continuăm cercetările cu privire la exact ce s-a întâmplat, dar în această etapă credem cu tărie că Marian a rănit-o pe Vicală și apoi pe el însuși. Oferim sprijin membrilor familiei în această perioadă grea. Nu cercetăm pe nimeni altcineva în legătură cu acest incident”, a declarat un purtător de cuvânt al poliției din West Midlands.

Șase echipaje de salvare, inclusiv trei ambulanțe, s-au deplasat la proprietate după ce au primit un apel de urgență vineri dimineața trecută. „Bărbatul, care se afla într-o stare critică, primea suport vital de bază de la colegii de poliție înainte ca personalul de la ambulanță să preia conducerea. Din păcate, el nu a putut fi salvat și a fost confirmat decesul la fața locului. Pacienta a murit la scurt timp după sosirea la spital, din păcate, a devenit clar că nu a putut fi salvată și s-a confirmat decesul”, au declarat autorităţile.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei

Aţi găsit produse alterate printre cumpărăturile pentru 1 Mai?

Observator » Stiri externe » Vicala, o româncă de 49 de ani, a fost ucisă cu sânge rece de fostul ei soţ în Anglia, într-o crimă urmată de sinucidere. Şase copii au rămas orfani