Antena Meniu Search
x

Vicepreședintele SUA a plecat de la un meci de american din cauza unui protest al jucătorilor

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a plecat de la un meci din NFL, după ce mai mulţi jucători au îngenuncheat în timpul intonării imnului american.

Vezi și

Vicepreşedintele SUA, Mike Pence, a plecat de la un meci din NFL (liga de fotbal american), după ce mai mulţi jucători au îngenuncheat în timpul intonării imnului american, practică folosită pentru a denunţa violenţele poliţiei contra minorităţilor, informează BBC.

Preşedintele Donald Trump a criticat de mai multe ori această atitudine şi a afirmat că jucătorii din NFL care protestează în timpul intonării imnului la meciuri ar trebui să fie daţi afară.

"Am plecat de la meci pentru că nici eu, nici preşedintele Trump nu onorăm cu prezenţa manifestaţii lipsite de respect faţă de soldaţii noştri, de drapelul nostru şi de imnul nostru naţional. Deşi toată lumea are dreptul la o părere, nu cred că este prea mult să le ceri jucătorilor din NFL să respecte drapelul", a afirmat Mike Pence.

Trump a postat un mesaj pe Twitter în care a spus că i-a transmis lui Pence să plece dacă jucătorii îngenuchează şi a spus că este "mândru" de vicepreşedintele său.

Pence a plecat după ce mai mulţi jucători de la San Francisco 49ers au îngenuncheat în timpul imnului de dinaintea meciului din deplasare cu Indianapolis Colts.

Colin Kaepernick, primul jucător din NFL care a protestat la intonarea imnului faţă de felul în care sunt trataţi oamenii de culoare în SUA, a evoluat la San Francisco 49ers.

Sursa: News.ro

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vi s-a întâmplat să fiţi hărţuiţi într-un teambuilding?

Observator » Stiri externe » Vicepreședintele SUA a plecat de la un meci de american din cauza unui protest al jucătorilor