Antena Meniu Search
x

UPDATE: Bilanţul tragediei. Imagini şocante de la explozia din Turcia

UPDATE: Bilanţul provizoriu al accidentului minier produs în vestul Turciei a ajuns la 245 de morţi, anunţă ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz.

UPDATE: Bilanţul provizoriu al accidentului minier produs în vestul Turciei a ajuns la 245 de morţi, anunţă ministrul turc al Energiei, Taner Yildiz. Alţi 120 de mineri sunt blocaţi în subteran, iar echipele de intervenţie încearcă să ajungă la ei. 

Imagini ale disperării şi ale speranţei de supravieţuire! Apropiaţii celor din mină se roagă ca cei dragi să nu fi pierit printre mormanele de pământ

Un bilanţ prezentat în cursul dimineţii indică cel puţin 201 persoane decedate şi alte câteva sute prinse sub pământ, după cum a anunţat ministrul turc al Energiei, citat de AFP.

787 de angajaţi se aflau în mina din provincia Manisa (vest) în momentul exploziei, survenită marţi seara, iar câteva sute dintre aceştia sunt în continuare prinşi sub pământ, a precizat ministrul Taner Yildiz, care a declarat că 80 de mineri salvatori sunt răniţi, dintre care patru grav.

Echipele de salvare au încercat să injecteze aer proaspăt în galeria în care au rămas blocaţi minerii, la aproximativ 2 kilometri adâncime şi la o distanţă de 4 kilometri de intrarea în mină. Pompierii au anunţat că fumul gros complică operaţiunile de salvare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Stiri externe » UPDATE: Bilanţul tragediei. Imagini şocante de la explozia din Turcia