Antena Meniu Search
x

Video: momentul în care un taxi spulberă suporterii mexicani, la Moscova

Incidentul dramatic din centrul Moscovei, unde un taxi a lovit un grup de suporteri mexicani, a fost filmat. 8 oameni au fost spulberați de șofer.

Captură din video cu taximetristul care lovește suporterii în Moscova
Momentul în care un taximetrist a lovit un grup de suporteri mexicani în Moscova a fost filmat - Twitter/Mikhail Golub ‏

Incidentul dramatic din centrul Moscovei, unde un taxi a lovit un grup de suporteri mexicani, a fost filmat. 8 oameni au fost spulberați de șofer.

Scena teribilă se consumă pe o stradă aglomerată. Pe trotuar sunt supoterii mexicani veniți pentru Cupa Mondială, care merg fără a bănui pericolul.

La doar câțiva pași de ei, pe stradă, este taximetristul, care e într-o coloană de mașini. Brusc, el face o manevră la dreapta, lovește automobilul din față, apoi spulberă cu mașina mulțimea de pe trotuar.

Mai mulți suporteri sunt izbiți și aruncați la pământ.  Taxiul demolează și un semn de circulație și se oprește.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Înfuriați, trecătorii se năpustesc asupra mașinii. Șoferul încearcă să scape, dar e fugărit de mulțime.

8 suporteri mexicani au fost răniți. Taximetristul de 28 de ani, originar din Kârgâstan, a fost prins de poliție. Presa rusă spune că tânărul ar fi fost băut și că n-a mai putut controla mașina.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Stiri externe » Video: momentul în care un taxi spulberă suporterii mexicani, la Moscova