Antena Meniu Search
x

Video Viralul săptămânii: S-a dus cu vaca la fast-food, pe bancheta din spate a maşinii, în SUA: „Am crezut că nu e real. Apoi am văzut că se mişcă"

O femeie a rămas mută din uimire, în timp ce aştepta la coadă la un fast-food, când a văzut că din maşina alăturată apare din senin o vacă.

de Monica Palade

la 30.08.2021, 22:47

Jessica Nelson, din Mosinee, Statele Unite, a crezut iniţial că nu este real ceea ce vede, însă când a văzut că vaca se mişcă, a scos telefonul şi a filmat întregul moment, pe care ulterior l-a postat pe Facebook, devenind viral.

„Am crezut că nu e ceva real. Cine bagă o vacă într-un Buick? Apoi am văzut că se mişcă, aşa că am scos telefonul şi am filmat bovina. Nu mi-a venit să cred”, a povestit femeia, potrivit AP.

Cu vaca pe bancheta din spate

Internauţii s-au întrebat la rândul lor cum a reuşit vaca să fie pusă pe bancheta din spate. Iar explicaţia a venit chiar de la proprietar, care a anunţat că avea în maşină nu una, ci trei bovine.

Pe acelaşi subiect

Femeia spune că familia proprietarului văcuţei a văzut filmarea şi i-a scris. Oamenii i-au explicat că de fapt, este vorba despre o viţică ce abia fusese cumpărată la o licitaţie, alături de încă doi viţei. Şi aceştia se aflau pe locurile din spate, dar stăteau jos şi nu se vedeau prin geam.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Viralul săptămânii: S-a dus cu vaca la fast-food, pe bancheta din spate a maşinii, în SUA: „Am crezut că nu e real. Apoi am văzut că se mişcă"