Antena Meniu Search
x

Video Vladimir Putin, vizită oficială în Turcia. E prima oară când merge într-o ţară NATO după ce a invadat Ucraina

Întâlnire de gradul zero! Preşedintele Rusiei, Vladimir Putin, începe, mâine, o vizită oficială în Turcia, prima pe care o face într-o ţară NATO după ce a invadat Ucraina. El va avea o întâlnire importantă cu preşedintele Turciei. Pe agenda discuţiilor vor fi subiecte vitale pentru cele două tabere, cum ar fi războiul din Ucraina şi cooperarea energetică. 

de Redactia Observator

la 11.02.2024, 20:54

Vezi și

Războiul din Ucraina va fi un subiect major al discuţiilor, la care preşedintele turc Recep Tayyip Erdogan probabil va lua parte. Liderul rus este vizat de un mandat de arestare pentru crime de război emis de Curtea Penală Internaţională. Autorităţile de la Ankara nu au semnat însă actul de recunoaştere a Curţii Penale.

Putin, în vârstă de 71 de ani, se confruntă cu alegeri prezidenţiale în martie, pe care aproape sigur că le va câştiga, dar potrivit comentatorilor politici, el vrea să arate că poate fi încă un om de stat pe scena mondială.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Vladimir Putin, vizită oficială în Turcia. E prima oară când merge într-o ţară NATO după ce a invadat Ucraina