Antena Meniu Search
x

Voleibalista Julia Ituma a murit, după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Turcia. Camerele de supraveghere, verificate

Jucătoarea italiană de volei Julia Ituma, în vârstă de 18 ani, a fost găsită decedată, joi la Istanbul, după ce a căzut de fereastra camerei sale de hotel unde era cazată alături de coechipierele de la formaţia Igor Gorgonzola Novara, pentru a disputa un meci din Liga Campionilor

de Redactia Observator

la 13.04.2023, 15:40

Voleibalista Julia Ituma a murit, după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Turcia
Voleibalista Julia Ituma a murit, după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Turcia - Profimedia Images

Poliţia turcă, responsabilă cu ancheta în acest caz, nu a oferit o variantă oficială în acest caz, dar presa face referire la o posibilă sinucidere a tinerei de 18 ani, scrie Agerpres. Anchetatorii analizează imaginile de pe cameree de supraveghere din zonă, potrivit publicaţiei La Repubblica.

"Igor Voleibol anunţă cu profundă tristeţe moartea prematură a jucătoarei italiene de volei Julia Ituma. Aparent, tragedia s-a produs la primele ore ale dimineţii, iar poliţia turcă investighează incidentul", a transmis clubul italian.

Julia Ituma a evoluat în meciul de miercuri seara, reuşind să aducă echipei sale două puncte. Federaţia italiană de volei a decretat un minut de reculegere la toate partidele de joi în memoria dispărutei.

Presa speculează că ar fi vorba de o sinucidere

Eczacibaşi Dynavit Istanbul s-a calificat în finală după ce a învins-o pe Igor Gorgonzola Novara cu 3-0, miercuri seara, pe teren propriu. În prima manşă, echipa italiană câştigase cu 3-2.

În finală, Eczacibaşi o va întâlni pe câştigătoarea dintre Fenerbahce Opet Istanbul şi şi VakifBank Istanbul. Fener s-a impus cu 3-0 în prima manşă a semifinalei, iar joi seara va juca returul pe teren propriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Voleibalista Julia Ituma a murit, după ce a căzut de la fereastra unui hotel din Turcia. Camerele de supraveghere, verificate