Antena Meniu Search
x

Galerie foto Volvo v50 rupt în două, jumătate din mașină a zburat 30 de metri pe șosea. Șoferul italian, un tânăr de 34 de ani, a murit pe loc

Imagini de coşmar pe un drum din Italia, unde un Volvo v50 s-a rupt efectiv în două după ce s-a izbit de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât jumătate din mașină a fost aruncată 30 de metri pe șosea. Tânărul care se afla la volan a murit pe loc. Avea doar 34 de ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.06.2023, 14:26

Tragedia s-a produs în noaptea de vineri spre sâmbătă, la Torre di Mosto, un oraș aflat în provincia Veneția, regiunea Veneto, Italia.

O seară petrecută alături de prieteni, salutul și promisiunea de a se reîntâlni a doua zi, apoi epilogul tragic. Christopher Vidali, un tânăr în vârstă de 34 de ani din orașul Torre di Mosto, provincia Veneția, și-a luat rămas bun de la amici, s-a urcat la volanul mașinii sale, un Volvo v50. și a plecat spre casă.

Jumătatea din spate a mașinii a fost găsită la 30 de metri distanță de locul impactului

Era miezul nopții de vineri spre sâmbătă când, pe drumul provincial Stretti-Staffolo, tânărul a pierdut controlul direcției într-o curbă, iar mașina s-a izbit vilent de un copac aflat pe marginea șoselei. O bubuitură devastatoare a rupt autoturismul în două, partea din spate fiind găsită la mai mult de 30 de metri distanță de locul impactului, scrie Il Gazzettino.

La locul tragediei au ajuns în scurtă vreme mai multe ambulanțe, pompierii din San Donà și Mestre, dar și carabinierii companiei Portogruaro. Din păcate, în ciuda intervenției rapide a salvatorilor, pentru tânărul de 34 de ani nu au putut face nimic. Christopher Vidali a murit pe loc. Cercetările polițiștilor la fața locului au fost extrem de dificile, oamenii legii fiind nevoiți să caute în împrejurimi resturile mașinii distruse. Abia la primele ore ale dimineții, zona a fost asigurată, în timp ce anchetatorii au fost nevoiți să anunțe tragedia membrilor familiei. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Stiri externe » Volvo v50 rupt în două, jumătate din mașină a zburat 30 de metri pe șosea. Șoferul italian, un tânăr de 34 de ani, a murit pe loc