Antena Meniu Search
x

"Vreau să știu de ce moare, ce i s-a întâmplat!" Strigătul de durere al Danielei, după ce soțul ei, încarcerat în Italia, a ajuns în comă la spital

"Vreau să știu ce s-a întâmplat în închisoare, vreau să știu de ce moare soțul meu!". Este stigătul de durere al Danielei, o româncă din Italia care cere cu disperare să afle adevărul despre soțul ei, Corneliu Maxim. Bărbatul de 51 de ani, încarcerat în Penitenciarul din Sanremo, a ajuns în comă la spital, însă nimeni nu i-a putut explica femeii ce i s-a întâmplat soțului ei.  

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 16.08.2023, 10:11

"Vreau să știu de ce moare, ce i s-a întâmplat!" Strigătul de durere al Danielei, după ce soțul ei, încarcerat în Italia, a ajuns în comă la spital - La Repubblica

Românul se află în comă la spitalul Santa Corona din Pietra Ligure, de la începutul lunii august. A ajuns acolo plin de vânătăi și cu o fractură la cap, pentru care medicii au fost nevoiți să intervină cu o operație dificilă, de "repoziționare a cutiei craniene", potrivit La Repubblica.

Corneliu Maxim a fost încarcerat în Penitenciarul Valle Armea din Sanremo pe 24 iunie anul acesta, unde ispășea o condamnare definitivă pentru furt. 

Însă, în primele zile ale lunii august, însă, soția bărbatului a fost informată de către reprezentanții închisorii că, din cauze medicale, soțul ei fusese mai întâi transferat la camera de urgență a spitalui penitenciar, apoi în Pietra Ligure, pentru a fi operat.

Daniela și-a găsit soțul plin de vânătăi și cu fracturi la cap

Pe acelaşi subiect

Femeia, Daniela C., s-a dus de urgență la spital, unde și-a găsit bărbatul "într-o stare jalnică", inconștient, plin de vânătăi și cu fracturi la cap.

"Vreau să știu de ce moare soțul meu, vreau să înțeleg ce s-a întâmplat în închisoare", spune femeia. Daniela i-a întrebat și pe medici ce s-a întâmplat, dar nimeni nu a putut da explicații. 

Așa că femeia a angajat un avocat, apoi a depus o plângere la parchetul Imperia pentru a afla ce a pățit soțul ei. Plângerea a fost adresată și lui Doriano Saracino, garantului regional al prizonierilor. "Am citit plângerea și ne documentăm, bineînțeles că așteptăm rezultatul anchetei procurorilor, înainte de a trage vreo concluzie", a declarat Saracino. 

Daniela a publicat o fotografie cu soțul ei întins pe patul de spital, inconștient. Femeii i s-a cerut să semneze formularul de acord pentru donarea autologă de țesut muscular scheletic, care vizează tocmai operația de "repoziționare a cutiei craniene".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » "Vreau să știu de ce moare, ce i s-a întâmplat!" Strigătul de durere al Danielei, după ce soțul ei, încarcerat în Italia, a ajuns în comă la spital