Antena Meniu Search
x

Video Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. O tornadă puternică a măturat Louisiana și a distrus sute de case

Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. Mai mulţi oameni au fost răniţi după ce o tornadă a măturat statul Louisiana. Sute de case au fost complet distruse, iar mai multe gospodării au rămas fără curent electric. Vremea s-a dezlănţuit şi în alte părţi. În statul New Orleans, furtunile extreme au făcut prăpăd şi provocat inundaţii de proporţii, iar in Mississippi, cel puţin o persoană şi-a pierdut viaţa. Peste cincizeci de persoane au fost evacuate de autorităţi, din casele lor. 

de Redactia Observator

la 11.04.2024, 09:55

Vezi și

Un tornadă cu rafale de 185 de kilometri pe oră a smuls acoperișuri și a rupt miercuri linii electrice în Lake Charles, Louisiana. Un alt vârtej a deteriorat case în Texas, în timp ce vremea severă a lovit sudul SUA.

Nu s-au raportat decese sau răni în urma tornadelor EF-2 care au lovit Lake Charles și Port Arthur, Texas, miercuri dimineața, a declarat Serviciul Meteorologic Național.

În Lake Charles, un oraș cu o populație de 84.000 de locuitori în partea de sud-vest a statului, tornada a străbătut aproximativ 1.6 kilometri, începând cu ora 6:38 dimineața, a precizat serviciul meteorologic. Acoperișul Complexului de Sănătate Memorial Moss a fost deteriorat, iar alte acoperișuri au fost distruse.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Dacă v-aţi achiziţiona o maşină nouă, aţi opta pentru un autoturism electric?
Observator » Stiri externe » Vreme extremă în Statele Unite ale Americii. O tornadă puternică a măturat Louisiana și a distrus sute de case