Antena Meniu Search
x

Video Zeci de maşini s-au ciocnit pe o distanță de 2 kilometri, pe o autostradă îngheţată din Rusia

Zeci de maşini au fost făcute praf într-un accident de proporţii, pe o autostradă îngheţată din Rusia. Cel puţin 10 persoaneu au fost rănite, printre victime afându-se două copile de 12 şi 16 ani.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 25.02.2021, 09:42

Zeci de maşini s-au ciocnit pe o distanță de 2 kilometri, pe o autostradă îngheţată din Rusia Vezi și

Vicrolul, poleiul depus pe carosabil şi vizibilitatea redusă au provocat, miercuri, un accident masiv pe autostrada Ufa - Orenburg, aflată în Bașchiria, Rusia.

Cel puţin zece persoane au fost rănite după un caramabol în care au fost implicate aproape 40 de vehicule: autoturisme şi camioane.

Accidentul s-a produs pe 23 februarie în jurul orei 16:00, pe o distanţă de 2 kilometri.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Cinci echipaje ale poliției rutiere au intervenit la faţa locului, ajutându-i pe cei implicaţi în carambol.

Poliția din Bașchiria a declanșat o anchetă, în cursul căreia vor fi stabilite cauzele și condițiile producerii accidentului.

100 de maşini făcute praf, 6 morţi şi 65 de răniţi, după un carambol uriaș pe o autostradă din Texas

La începutul anului, zeci de maşini au fost făcute praf după ce s-au ciocnit pe o autostrada interstatală din Texas, Statele Unite. Cel puţin 6 morţi şi 65 de răniţi a fost bilanţul tragic al impactului devastator.

Impactul teribil s-a produs pe fondul unui val de frig însoţit de ploaie îngheţată, iar imaginile transmise de televiziuni sau publicate pe reţelele de socializare arată dimensiunea dezastrului.

Citește și:

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Zeci de maşini s-au ciocnit pe o distanță de 2 kilometri, pe o autostradă îngheţată din Rusia