Antena Meniu Search
x

Zelenski se pregătește de ce e mai rău: „Ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață”, le-a spus liderilor UE, într-o conferință

Președintele ucrainean Volodimir Zelenski le-a spus liderilor UE, într-o conferință noaptea trecută, că „ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață”, în timp ce armata rusă continuă ofensiva în Ucraina. Walla News din Israel a publicat informația, citând un diplomat european familiarizat cu apelul.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 25.02.2022, 17:52

Zelenski se pregătește de ce e mai rău: „Ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață”, le-a spus liderilor UE într-o conferință - Profimedia Images

Zelensky le-a cerut liderilor UE să ia măsuri suplimentare împotriva Rusiei, conferința fiind încheiată cu decizia de a impune sancțiuni suplimentare împotriva Moscovei.

Premierul italian Mario Draghi, care a participat la apel, a declarat vineri dimineață, în Parlament, că Zelenski se ascunde în prezent la Kiev. „Trebuia să vorbim la telefon în această dimineață, dar el nu mai era disponibil”, spune Draghi.

Prim-ministrul suedez Magdalena Andersson, care a luat parte la apelul cu liderii europeni, confirmă în presa suedeză afirmațiile președintelui Ucrainei, scrie Business Insider.

Volodimir Zelenski se ascunde la Kiev

Pe acelaşi subiect

Volodimir Zelenski le-a mai spus liderilor europeni că rămâne la Kiev și că își va păstra familia în Ucraina. 

„Rămân în Capitală, stau cu oamenii mei. În timpul zilei, am purtat zeci de discuții internaționale, am gestionat direct țara noastră. Și voi rămâne în capitală", a spus Zelenski. "Familia mea este în Ucraina. Copiii mei sunt și ei în Ucraina. În familia mea nu sunt trădători. Ei sunt cetățeni ai Ucrainei. Dar nu am dreptul să spun unde sunt acum”, a spus președintele Ucrainei.

Zelenski a explicat că „inamicul m-a marcat ca ținta numărul unu”, familia sa fiind numărul doi.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Stiri externe » Zelenski se pregătește de ce e mai rău: „Ar putea fi ultima dată când mă vedeți în viață”, le-a spus liderilor UE, într-o conferință