Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Zuckerberg, scuze și promisiuni după scandal

Facebook trece prin cea mai neagră perioadă a sa! Încrederea celor peste 2 miliarde de utilizatori ai săi scade de la o zi la alta.

de Redactia Observator

la 22.03.2018 , 21:50

Facebook trece prin cea mai neagră perioadă a sa! Încrederea celor peste 2 miliarde de utilizatori ai săi scade de la o zi la alta. Din ce în ce mai mulţi oameni se tem că reţeaua de socializare le foloseşte datele personale ca instrument de propagandă.

Umil, Mark Zuckerberg s-a adresat celor 50 de milioane de oameni care au căzut victime ale "aplicaţiei-vampir". Datele lor au fost folosite de compania Cambridge Analytica pentru a influenţa alegeri în întreaga lume. Vorbim despre o armă de propagandă care şi-a demonstrat eficienţa în mai multe rânduri. Potrivit anumitor surse, inclusiv în România. 

După ce a intrat în vizorul autorităţilor americane, dar şi europene, Mark Zuckerberg se declară pregătit să dea explicaţii în faţa Congresului Statelor Unite.

Vezi și

Miliardarul de 33 de ani dă asigurări că toate aplicaţiile cu acces la un volum mare de informaţii pe Facebook vor fi verificate, pentru ca un asemenea scandal să nu se mai repete. Însă eşecul gigantului din Silicon Valley de a asigura protecţia datelor utilizatorilor este evident, spun specialiştii. Ca dovadă, tot mai puţini americani au curajul să intre pe reţeaua de socializare a lui Zuckerberg.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Ştiri externe » Zuckerberg, scuze și promisiuni după scandal