Antena Meniu Search
x

Video Zverev, acuzat că a agresat-o pe fosta sa iubită, Brenda Patea, un model german cu origini româneşti

Tenismanul Alexander Zverev este acuzat că a agresat-o pe fosta sa iubită, Brenda Patea, un model german cu origini româneşti. Cei doi au împreună o fetiţă în vârstă de 2 ani. Nu este prima dată când sportivul este acuzat de violenţă. În 2020, o altă fostă parteneră a vorbit public despre faptul că tenismenul a agresat-o, atât fizic cât şi psihic.

de Redactia Observator

la 20.07.2023, 21:48

Vezi și

Brenda Patea a făcut o plângere la poliţia din Berlin împotriva lui Zverev. Câteva ore mai târziu, reprezentanţii modelului cu origini româneşti au făcut un anunţ în legătură cu desfăşurarea investigaţiei. "Procurorul responsabil ne-a informat astăzi că a solicitat emiterea unei ordonanţe penale împotriva domnului Zverev din cauza acuzației de vătămare corporală. De asemenea, dorim să precizăm că doamna Patea nu a formulat nicio pretenție financiară împotriva domnului Zverev", spun avocaţii femeii.

Zverev nu ar fi la primul incident violent în care ar fi implicat

Contactată de Observator, Brenda Patea nu a vrut să comenteze şi a restricţionat accesul pe pagina sa de Instagram. Nici Alexander Zverev nu a dat nicio declaraţie. Nu ar fi primul incident violent în care a fost implicat. În 2020, Olga Şaripova, fosta iubită, a făcut public faptul că acesta a bătut-o. A vorbit deschis despre abuzurile pe care le-a suportat, dar nu a mers la poliţie pentru a depune plângere. Atunci, Brenda Patea era însărcinată.

"Ştiu că în acest moment sunt foarte mulţi oameni care încearcă să îmi şteargă zâmbetul de pe buze, dar sub masca asta zâmbesc până la urechi. Mă simt incredibil, am oamenii dragi alături de mine, o să devin tată foarte curând, aşa că totul merge perfect în viaţa mea", a declarat Alexander Zverev. Zverev este cunoscut şi pentru ieşirile agresive din timpul meciurilor de tenis. Timp de un an, jucătorul a fost ţinut sub observaţie pentru acţiunile sale. Sportivul este de câteva luni într-o relaţie cu fotomodelul Sophia Thomalla.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Stiri externe » Zverev, acuzat că a agresat-o pe fosta sa iubită, Brenda Patea, un model german cu origini româneşti