Antena Meniu Search
x

Articol susținut de Medlife MedLife te ajută să te pregătești pentru vară. Alege promoția care ți se potrivește

În tumultul vieții moderne, în care ritmul alert și provocările zilnice ne ocupă adesea fiecare moment, găsirea echilibrului și adoptarea unor obiceiuri sănătoase de viață devin mai importante ca niciodată. De la alegerile alimentare la activitatea fizică și gestionarea stresului, felul în care ne trăim viața poate avea un impact profund asupra sănătății noastre fizice, mentale, dar și emoționale. Fie că ne dorim să ne îmbunătățim dieta, să ne creștem nivelul de activitate fizică sau să ne concentrăm mai mult asupra aspectului și sănătății corpului nostru, călătoria către o viață mai sănătoasă începe cu pași mici, dar importanți.

de Redactia Observator

la 23.05.2024 , 12:04

În această călătorie, avem nevoie de sprijin și îndrumare, iar medicii buni de la MedLife sunt alături de noi, oferindu-ne nu doar servicii medicale, ci și susținere și expertiză în obținerea unui stil de viață sănătos și echilibrat. Prin intermediul pachetelor special concepute, MedLife ne îndrumă să ne începem vara cu un corp pregătit pentru provocările sezonului estival, astfel încât să putem trăi viața în plin, cu bucurie și optimism.

Verifică-ți alunițele și obține o dermatoscopie gratuită

Și dacă tot vorbim despre controale medicale, află că începutul verii este ideal pentru o analiză amănunțită a pielii, înainte de a te bucura de soare.

Articolul continuă după reclamă

Fiind cel mai mare și mai expus organ al corpului, pielea este și cea mai predispusă la afecțiuni cauzate de razele ultraviolete, devenite din ce în ce mai puternice pe măsură ce stratul de ozon se subțiază. Și sunt cu atât mai dăunătoare cu cât, pe lângă arsuri și îmbătrânirea precoce, radiațiile solare pot provoca și cancer de piele. Iar persoanele cu pielea deschisă la culoare sau cu multe alunițe sunt mai predispuse la a dezvolta o astfel de afecțiune.

Ori acesta este și motivul pentru care trebuie să ne verificăm regulat alunițele și să fim atenți la fiecare modificare. Asimetria de contur sau suprafață, dimensiunile de peste 6 mm sau prezența mai multor culori pe suprafața unor alunițe sunt semne care ar trebui să ne trimită de urgență la medic.

În acest context, pentru a veni în sprijinul sănătății pacienților săi, MedLife oferă până pe 15 iunie o dermatoscopie gratuită tuturor celor care efectuează un consult dermatologic destinat verificării alunițelor. Dermatoscopia este o metodă neinvazivă și nedureroasă, esențială în diagnosticarea timpurie a cancerului de piele și a altor afecțiuni dermatologice. Prin intermediul acesteia, medicul poate detecta modificări subtile și precoce, care nu sunt vizibile cu ochiul liber. Dermatoscopia poate, de asemenea, să ajute și la distingerea dintre leziunile benigne și cele maligne, reducând astfel necesitatea unor biopsii.

Dincolo de controalele medicale, e nevoie să reținem care sunt gesturile mici, dar cu efecte mari: cremele cu factor de protecție crescut aplicate corect, pălăriile, hainele deschise la culoare și evitarea expunerii în perioada prânzului sunt cele mai la îndemână măsuri de protecție pe care le putem lua. 

Alege un stil de viață sănătos și poți beneficia de o reducere de 20% la pachetele* BetterMe

Este important să înțelegem că un stil de viață sănătos nu este doar despre evitarea bolilor, ci și despre construirea unei baze solide pentru o viață echilibrată și satisfăcătoare. Alimentația ponderată, fără excese și activitatea fizică regulată sunt doi piloni esențiali ai acestei vieți sănătoase. O dietă echilibrată, bogată în nutrienți și alimente proaspete, nu numai că ne hrănește corpul, dar ne susține și sănătatea mentală și emoțională. De asemenea, activitatea fizică ne menține corpul în formă și ne întărește sistemul imunitar, reducând riscul de boli cronice și îmbunătățind calitatea vieții.

Investiția în propria noastră sănătate și bunăstare pe termen lung este una deosebit de valoroasă. Un corp sănătos și energic ne oferă nu doar un aspect fizic plăcut, ci joacă și un rol vital în menținerea funcționării optime a întregului nostru organism. Iar dacă simți că drumul este unul prea anevoios pentru tine și ai nevoie de un partener, medicii buni de la MedLife sunt aici pentru tine, prin intermediul programelor BetterMe. Specialiștii identifică problemele de sănătate cu care te confrunți, îți analizează rutinele și obiceiurile, abordând în același timp și sănătatea emoțională, apoi creează un plan personalizat în funcție de nevoile tale.

Astfel, au fost concepute patru tipuri de pachete care adresează, personalizat, problemele de sănătate ce îți dau bătăi de cap. Iar vestea bună pentru tine este că, până pe 15 iunie, beneficiezi de un discount de 20%  pentru variantele FAST* și OPTIM*. Fiecare dintre aceste pachete este construit pe baza istoricului tău medical și al rezultatului consultației inițiale. Vorbim, așadar, de personalizare și flexibilitate, în funcție de profilul și nevoile tale

Acum ai toate motivele și pârghiile să faci primul pas către corpul pe care ți-l dorești. Și nu uita: obiceiurile sănătoase de viață sunt mereu la modă, indiferent de sezon.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 6 voturi
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Facem România Bine » MedLife te ajută să te pregătești pentru vară. Alege promoția care ți se potrivește