Antena Meniu Search
x

Video "Am rămas blocată în metrou" Zeci de călători îngroziţi, după ce un fum gros a invadat o garnitură între staţiile Piaţa Romană şi Victoriei

Momente de panică pentru zeci de călători marţi dimineaţă, după ce un tren s-a defectat în mers, între Piaţa Romană şi Victoriei. O garnitură a fost cuprinsă de un fum dens. Metroul se afla în tunel, la o distanță de aproximativ 30 m de peron.

de Cristina Dimulescu

la 24.05.2022, 10:11

Vezi și

Defecţiunea s-a produs la o garnitură care a plecat din staţia Romană către Berceni, iar în momentul în care trenul a fost cuprins de fumul gros, acesta se afla deja în tunel. 

Zeci de călători care se aflau în metrou s-au panicat.

Am rămas blocată în metrou, a spus o femeie. 

Călătorii, evacuaţi prin tunel

Pe acelaşi subiect

Oamenii au încercat să îşi acopere gura şi nasul cu ce au avut la îndemână, pentru a nu inhala fumul.

În cele din urmă, trenul a oprit şi călătorii au fost evacuaţi prin tunel. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică şi solicitată intervenţia pompierilor. 

În urma defecțiunii, trenul va fi retras din circulație pentru analiză și remediere.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » "Am rămas blocată în metrou" Zeci de călători îngroziţi, după ce un fum gros a invadat o garnitură între staţiile Piaţa Romană şi Victoriei