Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Alertă la metrou Eroii Revoluţiei, după depistarea unui bagaj suspect. Metrourile nu au oprit în staţie

A fost alertă în staţia de metrou Eroii Revoluţiei, după depistarea unui bagaj suspect. Garniturile nu au oprit, iar poliţiştii şi echipajele de pirotehnişti au făcut cercetări la faţa locului.

de Redactia Observator

la 29.04.2022 , 16:03

Călătorii au fost evacuaţi. Metrorex a anunţat iniţial că pe Magistrala 2, circulația trenurilor de metrou se desfășoara fără oprire în stația Eroii Revoluției. După zeci de minute, oamenii legii au anunţat că interventia s-a încheiat şi că nu sunt elemente de interes pirotehnic.

Totodată, Metrorex afirmă că începând cu ora 15.44, circulația trenurilor de metrou a fost reluată normal pe Magistrala 2.

Ce spun poliţiştii

Vezi și

Astăzi, în jurul orei 15.00, Direcția Generală de Poliţie a Municipiului București a fost sesizată, prin apel 112, cu privire la faptul că in stația de metrou Eroii Revoluției, din sectorul 4, a fost observat un geamantan abandonat. La fața locului s-au deplasat, de urgență polițiștii care au dispus măsuri din competență. Echipele de pirotehnicieni din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române efectuează verificări. A fost evacuată stația, iar garniturile de tren nu opresc până la finalizarea activității.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie. ...

Întrebarea zilei
Aţi avea încredere să cumpăraţi o locuinţă nouă cu criptomonede?
Observator » Evenimente » Alertă la metrou Eroii Revoluţiei, după depistarea unui bagaj suspect. Metrourile nu au oprit în staţie