Antena Meniu Search
x

Video Imagini cu haosul de la metrou. Peronul a devenit neîncăpător după incendiul din subteran. Clipe de panică pentru călători

Haos după incendiul de la metrou! Un tren s-a defectat marţi, între stațiile Romană și Piața Victoriei, fiind degajări mari de fum. La faţa locului se află echipaje de pompieri. Călătorii aflaţi în garnitura de metrou defectă au fost evacuaţi. În urma bilanţului final, 172 de persoane au fost evacuate, 25 de persoane au fost asistate medical, iar două au fost transportate la spital.

de Redactia Observator

la 24.05.2022, 10:00

Vezi și

Panică la metrou, după ce degajări mari de fum au avut loc marți dimineață într-un vagon al unei garnituri de metrou aflate între stațiile Romană și Piața Victoriei. Peronul a devenit neîncăpător, oamenii aşteptând să fie rezolvate problemele tehnice. Au fost clipe de panică pentru cei aflaţi în subteran, iar nervii au fost întinşi la maximum. Din fericire, conform ISU, incendiul de la metrou a fost lichidat. 

Incendiu la metrou, între stațiile Piața Romană și Victoriei

ISU a transmis că se înregistrează degajări de fum în subteran la staţia de metrou Piaţa Romană. "În acest moment se realizează evacuarea călătorilor. A fost realizată deconectarea de la alimentarea cu energie electrică. Nu sunt victime", a precizat ISU.

La faţa locului acţionează autospeciale de stingere şi ambulanţe SMURD. De asemenea, sunt echipaje şi la staţiile de metroul Universităţii şi Piaţa Victoriei.

În urma informațiilor furnizate de dispeceratul Metrorex, este vorba de un incendiu produs la o ramă de metrou care are o defecțiune tehnică. Nu există flacără deschisă, doar degajări de fum. Metroul este pe tunel, la o distanță de aproximativ 20-30 m de peron. A fost întreruptă alimentarea cu energie electrică.

Potrivit reprezentanţilor companiei, la trenul respectiv a avut loc o defecţiune cu degajare de fum, din cauza frânării. "În urma defecţiunii, trenul va fi retras din circulaţie pentru analiză şi remediere. Între timp se iau toate măsurile pentru ca circulaţia pe Magistrala 2 să se reia în condiţii normale.''

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Imagini cu haosul de la metrou. Peronul a devenit neîncăpător după incendiul din subteran. Clipe de panică pentru călători