Antena Meniu Search
x

Video "Arde cu flăcări, eşti nebun?" Incendiu de proporţii la o hală de mase plastice din Craiova. S-a emis avertizare Ro-Alert

Incendiu de proporţii, ieri, la o hală de mase plastice din municipiul Craiova. Flăcările au înghiţit întregul depozit în câteva minute, din pricina vântului puternic. Fumul negru, toxic, s-a ridicat deasupra oraşului, iar oamenii au fost avertizaţi prin Ro Alert să rămână în case

Cristina Oprea
de Cristina Oprea

la 25.03.2022, 08:20

Vezi și

Flăcările uriaşe au înghiţit imediat hala aflată la periferia oraşului Craiova. Un nor negru, imens, a acoperit întreaga zonă. 

Martor: Arde cu flăcări, eşti nebun?

Tania Vâlceanu Isu Dolj: Se intervine cu 5 autospeciale de lucru cu apă şi spumă pentru localizarea şi lichidarea unui incendiu izbucnit la o hală în care se aflau depozitate materiale sanitare plastice, ţevi de pvc şi pexal.

S-a emis avertizare Ro-Alert

Pe acelaşi subiect

Craiovenii au fost avertizaţi prin Ro Alert să rămână în case, deoarece fumul negru degajat, care a pus stăpânire pe municipiu, era toxic.

Pompierii sosiţi să lichideze incendiul devastator au avut de luptat şi cu vântul aprig, pe lângă flăcările imense. 

Cristina Oprea, reporter Observator: Pe întreaga durată a intervenţiei vântul a suflat cu putere, iar asta îngreunat misiunea pompierilor. În astfel de condiţii, flăcările sunt mult mai greu de stins. 

Fumul dens a dat bătăi de cap şi şoferilor. Pe Drumul Naţional 6 şi Drumul European 79 s-a circulat cu dificultate, iar şoferii au fost avertizaţi să circule cu viteză redusă şi o atenţie sporită. Mai mulţi poliţişti rutieri au fost prezenţi şi ei în zona producerii incendiului pentru a se evita eventuale accidente. 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Fii Observator » "Arde cu flăcări, eşti nebun?" Incendiu de proporţii la o hală de mase plastice din Craiova. S-a emis avertizare Ro-Alert