Antena Meniu Search
x

Copii salvaţi din calea focului. Un autobuz s-a făcut scrum sub privirile neputincioase ale şoferilor, în Scoţia

Mai mulţi copii au fugit să se salveze, după ce un autobuz cu etaj a luat foc astăzi, la ora de vârf, în Scoţia. Şoseaua dintre Dundee și Perth a fost închisă în ambele sensuri în urma incidentului, în jurul orei 8.20.

de Redactia Observator

la 24.03.2022, 12:32

Un autobuz s-a făcut scrum sub privirile neputincioase ale şoferului
Un autobuz s-a făcut scrum sub privirile neputincioase ale şoferului - Facebook via Mirror

Imaginile dramatice arată vehiculul în flăcări, pe marginea drumului, a raportat Daily Record. Cu doar câteva clipe înainte, mai mulţi copii erau în autobuz, dar au fost coborâţi rapid de către șofer. Consilierul Angus Forbes a confirmat că şcolarii sunt în siguranţă şi că au fost transportaţi imediat într-o zonă sigură din apropiere.

El a declarat: ''Toată lumea este în regulă. În urma incidentului, toți au fost mutați pe marginea drumului, dar acum sunt adăpostiți într-un poligon. Poliția a luat declarații de la copii și, deși incidente ca acesta sunt rare, au spus că va fi o anchetă ulterioară. Este o situație cu adevărat dificilă, dar ar fi putut fi mult mai rău''.

Viteza de reacţie a şoferului a fost cea care a făcut diferenţa în acest caz. Deocamdată nu se știe ce a făcut ca autobuzul să izbucnească brusc în flăcări. Se pare că nimeni nu a fost rănit în incident, mai notează Mirror

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

În vacanţa de vară, preferaţi să vă lăsaţi copilul cu rudele sau la grădiniţă?

Observator » Stiri externe » Copii salvaţi din calea focului. Un autobuz s-a făcut scrum sub privirile neputincioase ale şoferilor, în Scoţia