Antena Meniu Search
x

Video Incendiu violent în Bucureşti, după ce doi oameni ai străzii au dat foc la gunoaie ca să se încălzească

Incendiu violent, noaptea trecută, pe o stradă din Sectorul 4 al Capitalei. O casă abandonată a luat foc, iar flăcările imense ameninţau să se extindă la un service auto şi la un alt imobil aflate în apropiere. Doi oameni ai străzii îşi făceau veacul în locuinţa părăsită şi ar fi dat foc mai multor gunoaie şi resturi, pentru a se încălzi.

de Redactia Observator

la 25.03.2022, 08:20

Vezi și

Sirenele autospecialelor i-au speriat pe oamenii care locuiesc pe strada Anghel Moldoveanu, din Sectorul 4. Când au ieşit din locuinţe, au văzut că una dintre case arde ca o torţă.

Zeci de minute s-au luptat pompierii cu flăcările uriaşe. Martorii spun că doi oameni ai străzii se adăposteau acolo şi ar fi dat foc gunoaielor şi resturilor atunci când voiau să se încălzească. Proprietarul casei nu mai locuia acolo de cinci ani şi ar fi încercat să-i alunge, însă fără rezultat. 

Au dat foc la gunoaie ca să se încălzească

Femeie: Vecinul ăsta al meu le-a zis "Bă, dacă veniţi să staţi aici, să nu faceţi foc!" Că are coşul dărămat în pod... Nu, că ştie şi proprietarul că suntem aici! 

Pe acelaşi subiect

Ungureanu Valentin - ISUBIF: La sosirea noastră, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu degajări mari de fum şi cu incendierea arbuştilor din împrejurimi. Exista pericol de propagare la un imobil învecinat şi la un service auto. 

La faţa locului au fost mobilizate şapte autospeciale cu apă şi spumă, o ambulanţă şi o descarcerare, dar şi o autoscară mecanică. Poliţiştii au blocat străzile şi i-au îndemnat pe oameni să nu mai stea pe trotuare. 

Curentul electric a fost oprit, iar zeci de tramvaie care circulau pe Şoseaua-Giurgiului au avut întârzieri mari.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Fii Observator » Incendiu violent în Bucureşti, după ce doi oameni ai străzii au dat foc la gunoaie ca să se încălzească