Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cruntă între două eleve, filmată în Bucureşti. Și-au împărțit pumni și picioare, în timp ce colegii le dădeau indicaţii: "Treceţi la acţiune"

O sală de clasă de la o şcoală din Bucureşti a fost transformată, din nou, într-un ring de box. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare sub privirile amuzate ale colegilor. 

de Redactia Observator

la 26.01.2023, 16:15

Vezi și

Incidentul ar fi avut loc la şcoala 88 din Capitală. Două eleve de clasa a VII-a şi-au împărţit pumni şi picioare, la indicaţiile unui alt coleg care filma întreaga bătaie.

Pe imaginile primite pe Fii Observator putem vedea cum niciunul dintre elevi nu cere ajutorul vreunui profesor, ci doar asistă la spectacolul violent. Scenele crunte s-au întâmplat într-o pauză. 

"Treceţi la acţiune, vă rog! Hai, la fapte, nu la vorbe!", este ceea ce le transmite colegul care filmează întreg incidentul regretabil. Ba mai mult, în momentul în care cineva doreşte să intervină, băiatul îşi îndeamnă colegii să le lase pe fete să se bată în continuare. 

Via Fii Observator: Acest eveniment neplăcut, o bătaie între fete în care ceilalți colegi au instigat şi s-au distrat, s-a petrecut ieri la şcoala 88 din București. Sper să se facă public şi să se ia măsuri. Elevele sunt în clasa a VII-a, dar nu erau colege de clasă. Fetele care instigau, cele în negru, sunt de la alte clase. Profesorii ştiu de incident.

Pe acelaşi subiect

Incidentul vine după ce săptămâna trecută mai mulţi elevi de clasa a IX-a s-au bătut pe holurile unui liceu din Mioveni. La un moment dat, unul dintre băieţii implicaţi în scandal smulge o stinghie din lambriul de pe perete şi îi loveşte pe ceilalţi cu bucata de lemn.

- sursă imagini şi informaţii: Fii Observator - 

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Fii Observator » Bătaie cruntă între două eleve, filmată în Bucureşti. Și-au împărțit pumni și picioare, în timp ce colegii le dădeau indicaţii: "Treceţi la acţiune"