Antena Meniu Search
x

Video Bătaie cu bâte, cuţite şi pietre între mai mulţi tineri din Brăila: "Toţi cei din filmare sunt certaţi cu legea, recidivişti, cu dosare pe rol"

Mai mulţi tineri s-au luat la bătaie cu bâte şi pietre într-un parc din Brăila, din motive rămase încă neclare. Pe imaginile suprinse de un martor care se afla în acel moment în parc se observă cum mai mulţi indivizi se aleargă cu bâtele în mână.

de Mihaela Uretu

la 13.07.2021, 14:17

Vezi și
  • Imagini şi informaţii trimise pe Fii Observator

Incidentul a avut loc în parcul din oraşul Însurăţei din judeţul Brăila săptămâna trecută, în noaptea de marţi spre miercuri. Potrivit martorilor, este vorba despre două găşti rivale care se ceartă pe teritoriu. Oamenii sunt terorizaţi de scandalurile care sunt tot mai frecvente şi spun că le este frică să se mai plimbe prin parc. 

Martor via Fii Observator: Se intampla în Însurăţei cu câteva seri în urmă. Pe data de 6 iulie seara, în centrul oraşului unde este toată lumea cu copii. Sunt două găşti rivale, unii aveau bâte, alţii cuţite. Problema e că toţi sunt liberi, iar cei bătuţi caută răzbunare. Incidentul s-a întâmplat pe la ora 11:00. La ora aia era parcul e plin. Pe căldurile acestea acolo se stâng toţi din oraş. Posibil că s-au bătut pentru teritoriu. Toţi sunt certaţi cu legea, recidivişti, alţii au dosare pe rol. Poliţia ştie de incident, s-au scos şi certificate medico- legale.

A fost întocmit dosar penal pentru tinerii implicaţi în altercaţie

"La data de 07.07.2021, polițiștii au fost sesizați cu o plângere de către un bărbat de 44 de ani, din orașul Însurăței, cu privire la faptul că în seara zilei de 06.07.2021, in jurul orei 22.00, în timp ce se afla în parcul din centrul orașului, a fost agresat de cinci tineri, cu vârstele cuprinse între 17 și 31 de ani, toți cu domiciliul în orașul Însurăței. În urma evenimentului nicio persoană nu a solicitat acordarea de îngrijiri medicale la fața locului. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de lovirea sau alte violențe. Totodată, în urma verificărilor efectuate, polițiștii s-au sesizat din oficiu și au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infractiunii de încăierare, în continuare fiind efectuate cercetări pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt.", au informat reprezentaţii IPJ Brăila. 

- Articol realizat cu ajutorul informaţiilor obţinute de reporterul Observator Alin Obreja -

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-aţi donat mobila, hainele sau electrocasnicele pe Facebook?

Observator » Fii Observator » Bătaie cu bâte, cuţite şi pietre între mai mulţi tineri din Brăila: "Toţi cei din filmare sunt certaţi cu legea, recidivişti, cu dosare pe rol"