Antena Meniu Search
x

Video Coadă de TIR-uri la vama Negru Vodă. Șoferii își strigă nemulțumirea: „Suntem bătaia de joc a acestui sistem”

Nervii șoferilor de TIR sunt întinși la maxim, iar conducătorii auto spun că se simt că sunt luați în batjocură de toată lumea. Un român ne-a trimis pe Fii Observator experiența trăită în vama Negru Vodă.

Cornel Preda
de Cornel Preda

la 19.12.2020, 03:20

Coada imensa de autocamioane la graniţa cu Bulgaria Vezi și
  • Șoferii se plâng că nimeni nu le oferă nicio explicație pentru întârziere
  • Garda de coastă a declarat pentru Observator că întârzierile nu ar depăși trei sferturi de oră

Șoferul de TIR ne-a scris că în ăunctul de trecere vamal Negru Vodă, pe sensul Bulgaria-România, este aglomerație mare, iar celor care așteaptă nu li se dă nicio explicație. 

Așa este de fiecare dată. Agenții vamali stau pe telefoane si se mișcă în ritmul melcului”, ne-a scris Iulian. 

Acesta spune că aștepta de la ora 12:00 la vamă și că estimează să intre în țară după ora 18:00. „Această poveste este veche aici și niciodată nu s-au luat măsuri. Suntem bătaia de joc a acestui sistem. Programul la camion este pe sfarsite si dupa aceea ne aștepta Poliția sau Isctr-ul sa ne amendeze pentru nerespectarea programului”, spune șoferul.

Autoritățile spun că întârzierile sunt mult mai mici

Garda de coastă a declarat pentru Observator că întârzierile nu ar depăși trei sferturi de oră și că blocajul ar fi în partea bulgară a vămii, unde la control este o singură persoană. 

Timpii de așteptare pe sensul de intrare în țară au crescut la aproximativ 40 de minute din cauza faptului că s-a prezentat un număr foarte mare de camioane într-un timp foarte scurt”, a declarat Alexandra Cîrstea, purtător de cuvânt la Garda de Coastă, reporterului Observator Andreea Filip.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Coadă de TIR-uri la vama Negru Vodă. Șoferii își strigă nemulțumirea: „Suntem bătaia de joc a acestui sistem”