Antena Meniu Search
x

Video Coadă de peste 20 de kilometri în Vama Nădlac. Maghiarii au impus restricţii de ziua Ungariei

Zeci de tiruri aşteaptă să iasă din ţară, prin punctul de frontieră Nădlac, situat pe autostradă. Partea maghiară a impus restricţii de circulaţie, pentru autotrenurile ce depăşeşc 7,5 tone în perioada sărbătoririi zilei Ungariei. Chiar dacă măsura a fost anunţată încă de săptămâna trecută, la vama s-au format cozi kilometrice. 

de Redactia Observator

la 14.03.2022, 16:43

Vezi și

În fiecare an, în preajma sărbătoririi zilei Ungariei, vameşii maghiari impun restricţii de circulaţie pentru tiruri. De vineri, acestea pot tranzita ţara vecină doar pe timp de noapte. Cum controlul este foarte greoi, mulţi şoferi aşteaptă zeci de ore să treacă graniţa. 

Şofer de tir: Parcarea este destul de mare la terminal, coada e de vreo 20 de kilometri. Aşa am prin pe autostradă, 20-22 kilometri. Cred ca 16 ore. Am stat la coada 12 ore, am făcut pauza şi am continuat până aici. Aici, dacă nu îţi dă voie mai faci o pauză.

Şofer de tir: Am așteptat de aseară de la 22.00. Foarte, foarte obositor.

Şofer de tir: De aseară, de la 11 jumate.

Pe acelaşi subiect

Parcările din jurul vămii Nădlac 2 sunt pline de tiruri care aşteaptă lăsarea nopţii ca să îşi continue drumul. Cei care nu au prins un loc de parcare aşteaptă în coadă, pe banda de urgenţă a autostrazii. Aici s-au format cozi de zeci de kilometri.

Şofer de tir: Se ştia din timp, dar nu s-a respectat. S-a dat drumul aseară la ora zece, am fost pe drumul vechi. Doar 20 de camioane au circulat de la ora două până de dimineaţă la ora 7. Și de la 7 mi-au mia trebuit două ore ca să pot intra aici. Am plecat cu două zile înainte ca să putem ajunge la descărcare şi se pare că tot nu ne încadrăm

Şofer de tir: Nu se ştia din timp. Asta a fost dată ăe ultima sută de metri. Se ştia că este închisă luni şi marţi, dar ei au închis-o de vineri şi s-a dat totul peste cap.

Şofer de tir: E o zi de muncă pierdută. E greu.Uitaţi-vă cum sunt parcate camioanele. Nu mai suntem în parcare acum, deja suntem la grămadă. Precum turma de oi. Ne obligă să stăm aşa. Nu mai sunt locuri în parcare. Să oprim unde avem posibilitatea Şi dacă vor ei să vină să mă deranjeze de aici poate să vină să îmi strice pauza. Şi după ne amendează prin Ungaria că nu am respectat programul.

Restricţiile impuse de partea maghiară expiră mâine noapte.

Dacă aţi surprins imagini care pot deveni o ştire, ni le puteţi trimite prin formularul Fii Observator, pe WhatsApp la numărul 0722.699.800, pe pagina de Facebook Observator sau pe mail, la adresa [email protected].

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Fii Observator » Coadă de peste 20 de kilometri în Vama Nădlac. Maghiarii au impus restricţii de ziua Ungariei