Antena Meniu Search
x

Foto O familie ucraineană a încercat să intre în România cu 1,6 milioane de dolari cash și peste 50.000 euro

O familie din Ucraina a încercat să intre în România cu 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro, ceasuri, bijuterii și genți de marcă.

de Redactia Observator

la 13.03.2022, 20:07

o familie din Ucraina a încercat să intre în România cu 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro
Familie din Ucraina, descoperită la Vama Albița cu 1,6 milioane de dolari cash și peste 50.000 euro - Poliția de Frontieră

La Punctul de Trecere a Frontierei Albița s-au prezentat, sâmbătă după-amiază, pentru a intra în România, doi cetățeni ucraineni, soț și soție, cu un autoturism înmatriculat în Ucraina.

Polițiștii de frontieră și vameșii au controlat mașina și au găsit în bagaje mai multe bunuri: 9 ceasuri, bijuterii, 24 de genți inscripționate cu denumiri ale unor firme recunoscute, peste 1,6 milioane dolari și peste 50.000 euro.

Poliția de Frontieră informează că a fost sesizată unitatea de parchet competentă, bunurile și sumele în valută fiind ridicate, transmite Mediafax.

Numărul refugiaţilor ucraineni care au solicitat azil în România, de la începutul războiului

Ministerul Afacerilor Interne a anunţat că, de la începerea conflictului din Ucraina, 3.753 de cetăţeni ucraineni au solicitat azil în România, dintre care 65 în ultimele 24 de ore. Aceşti cetăţeni beneficiază de toate drepturile prevăzute de legislaţia naţională, mai arată MAI, într-un comunicat de presă.

De asemenea, la acest moment, gradul de ocupare al centrelor de cazare ale IGI este de 63.2%, relatează news.ro"În ceea ce priveşte traficul prin punctele de trecere a frontierei, menţionăm că, în ultimele 24 de ore, frontiera de stat a fost tranzitată pe sensul de intrare de 19.462 de mijloace de transport şi de 75.902 de persoane, dintre care 16.676 de cetăţeni ucraineni", mai arată sursa citată. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » O familie ucraineană a încercat să intre în România cu 1,6 milioane de dolari cash și peste 50.000 euro